nieuws

September 2020

Annuleringsbeleid aangepast

Tijd: een waardevol iets. Als je bij Levenskracht massage-therapie een behandeling hebt, dan merk je dat ik de tijd voor je neem en er met mijn volle aandacht bij ben. Momenteel leven we in een vreemde tijd. En soms ook een lastige voor mij, als zzp'er, om mijn praktijk goed draaiende te houden. Soms is het nodig om af te zeggen, omdat je je niet fit voelt, of zit te wachten op de uitslag van een corona-test. Gezondheid en indammen van verspreiding van het virus voorop, uiteraard! Maar mocht er een andere reden zijn om een afspraak te annuleren of te verzetten, wil ik je vragen dat zo lang mogelijk van te voren te doen. Dan kan ik nog iemand anders blij maken met je plek. Het annuleringsbeleid heb ik iets aangescherpt. Meld je je meer dan 24 uur van te voren af, dan kan dat kosteloos. Afmelden of verzetten binnen 24 uur betekent dat 75% van het tarief van de afgesproken behandeling in rekening gebracht wordt, tenzij je zelf voor een vervanger zorgt en dat aan me meldt. Een 'no-show' wordt volledig in rekening gebracht. Niet perse leuk, dit soort voorwaarden, maar ik hoop op je begrip en je medewerking in dezen.

Lees meer »
Augustus 2020

Slaapproblemen

Slapen: wat kan het heerlijk zijn! Iedereen heeft wel eens een slechte nacht, maar als je kampt met slaapproblemen kan dat heel vervelend zijn. Lukt het je niet om in of door te slapen? Ben je de hele nacht aan het dromen? Wordt je steeds wakker? Of wordt je veel te vroeg wakker? Kortom, sta je 's morgens al moe op? Levenskracht massage-therapie kan helpen. Ik boek regelmatig goede resultaten en klanten hebben baat bij mijn behandelingen. Meer en meer ben ik mijn focus aan het leggen op het verhelpen van slaapproblemen, omdat goed slapen en kunnen uitrusten zo vreselijk belangrijk zijn om lekker in je vel te zitten. Zowel lichamelijk als geestelijk. Dus heb je een slaapprobleem, neem dan gerust contact om te zien of Levenskracht massage-therapie iets voor je kan betekenen. 

Lees meer »
Mei 2020

Praktijk weer geopend vanaf 11 mei

Yes! Levenskracht massage-therapie mag de deuren weer openen! Daar ben ik uiteraard heel blij mee. Aan de nodige voorzorgsmaatregelen wordt hard gewerkt. Wil je graag een afspraak (en ben je klachtenvrij), dan kan dat (tijdelijk) alleen telefonisch, zodat het agenda-beheer overzichtelijk blijft. Neem gerust contact op via: 06-46062634. Ik zie je graag (weer) in de praktijk!

Om veilig te kunnen werken zullen we een aantal maatregelen in acht moeten nemen. Hiervoor heb ik een protocol opgesteld, zie Protocol corona COVID-19.

Alleen samen krijgen we corona eronder!

Lees meer »
April 2020

Praktijk gesloten tot en met 28 april

Was het maar een 1 april grap: de wereld is in de ban van het corona virus. Gisteren is aangekondigd dat de maatregelen zijn verlengd tot (in ieder geval) 28 april. Dat betekent dat de praktijk van Levenskracht massage-therapie voorlopig nog gesloten is. Ondertussen ben ik bezig een streng hygiëne protocol op te stellen voor als straks de deuren weer open mogen om ook dan de veiligheid voor zowel klanten als mijzelf optimaal te borgen. Ik wens iedereen veel gezondheid en sterkte toe in deze onwerkelijke werkelijkheid.

Lees meer »
Maart 2020

Tijdelijke sluiting praktijk ivm corona-maatregelen

Helaas verkeren we als land/wereld momenteel in een uitzonderlijke omstandigheid. In het licht van het beperken van risico's op besmetting heb ik besloten mijn praktijk tijdelijk te sluiten, in ieder geval tot 6 april. Ik hoop op ieders begrip en ik hoop dat we snel weer terug keren naar een gezondere situatie. Chinese geneeskunde blijft een prachtig instrument om in te zetten om zo fit en sterk mogelijk in je vel te zitten. Zodra dat weer mogelijk is heet ik iedereen graag weer welkom bij Levenskracht massage-therapie.

Lees meer »

Corona virus voorzorgsmaatregelen

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan: het Corona virus is actief in Nederland en breidt zich in een aardig tempo uit. De besmettingen verspreiden zich doordat mensen die (onbewust) besmet zijn niezen of hoesten en daarnaast hun handen niet (goed) wassen. Verspreiding gaat dus altijd via een gastheer/vrouw en niet middels deurklinken, pakketjes o.i.d.

 

Zorg dus altijd voor:

- Een goede handhygiëne: was uw handen grondig met een desinfecterende handzeep en/of reinig ze goed met desinfecterende handalcohol.

- Hoest of nies in uw elleboog, niet in uw handen!

- Gebruik altijd papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg. 

 

Echter, ondanks dat ik een goede hygiëne hanteer wil ik u vragen, wanneer u verschijnselen heeft zoals verkoudheid, koorts of griepklachten, mij hiervan op de hoogte te brengen en zelfs uw afspraak te annuleren of te verplaatsen.

Ook als u:

- De afgelopen 2 weken in een gebied bent geweest waar het coronavirus heerst en u klachten heeft.

- Iemand in uw omgeving kent die het Coronavirus heeft en/of in quarantaine zit.

 

Ik werk als massage-therapeut met een grote groep mensen die soms erg kwetsbaar en vatbaar zijn en ik wil voorkomen dat deze mensen ziek worden.

 

Graag hiervoor uw begrip! 

Lees meer »