Levenskracht Trajecten

Vliegende start (duur 2 maanden)

5 intensieve één op één sessies van 1 uur in 2 maanden, kort en intensief

tarief: € 750,-

Traject van 3 maanden

4 intensieve één op één sessies van 1 uur in 3 maanden, als je een bepaald aspect in je leven onder de loep wilt nemen

tarief: € 600,-

Traject van 6 maanden

7 intensieve één op één sessies van 1 uur in 6 maanden, als je diepgaand een aantal dingen in je leven wilt veranderen

tarief: € 1.050,-

Jaartraject

12 intensieve één op één sessies van 1 uur in 12 maanden, als je grote stappen wilt maken in hoe je in het leven staat

tarief: € 1.800,-

 

Tijdsduur per sessie: 60 minuten. Ik plan het ruim in m'n agenda, zodat we ons niet gehaast voelen en een proces zich kan ontvouwen. 
De genoemde tarieven zijn grotendeels BTWvrij, per sessie van € 150,- is € 115,- BTW-vrij en € 35,- BTW-plichtig (21%).  

(mogelijk gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar onder acupunctuur, zie info verderop)

De kortere trajecten worden vooraf betaald, de trajecten van 6 maanden en het jaartraject mogen ook per kwartaal vooraf betaald worden.

 

Ik vind het belangrijk om een inschatting te maken of ik iets voor je kan betekenen en te kijken of we samen een klik hebben. Daarom begin ik altijd met een gratis belafspraak. Tijdens deze afspraak (van ongeveer een half uur) kunnen we samen ontdekken of we een klik hebben samen en of Levenskracht massage-therapie iets voor je kan betekenen.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vrij Leven, aser-methode

De Aser-methode bestaat uit een online gedeelte en 6 (acupunctuur)sessies. Met de online module krijg je elke week een email met filmpjes, uitleg en opdrachten die je thuis doet. De sessies plannen we iedere 2 weken in. Deze zijn in overleg gebaseerd op tuina massage-therapie of acupunctuur of een combinatie daarvan. Ook is een stuk coaching en het gebruik van andere technieken, zoals uit de cranio sacraal therapie, hypnotherapie, sensorische integratie therapie etc onderdeel van zo'n behandeling. Het online gedeelte en de live-sessies zijn op elkaar afgestemd. Zo krijg je in de online modules een verdieping op wat je in de sessies doet en kunnen we in de sessies een stuk dieper gaan, omdat je thuis al het voorwerk gedaan hebt. Door deze combinatie bereiken we veel meer in minder sessies. Voor meer informatie: Vrij Leven

Verder zit in het traject begrepen het boek wat Bas geschreven heeft en toegang tot de Vrij Leven community.

Tijdsduur per sessie: minimaal 60 minuten, maximaal 90 minuten.
Extra tijd geblokkeerd in de agenda voor je: 15 minuten.
Kosten voor het hele traject: € 1.500,-, waarvan € 990,- BTW-vrij en € 510,- BTW-plichtig (21%).

Dit kan ineens betaald worden, maar je kunt ook per sessie betalen: € 250,- per sessie, waarvan € 165,- BTW-vrij en € 85,- BTW-plichtig (21%).  

(mogelijk gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar onder acupunctuur, zie info verderop)

 

Ik wil je graag laagdrempelig kennis laten maken met deze methode en vind het ook belangrijk om te kijken of we samen een klik hebben. Daarom begin ik altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens deze afspraak kunnen we samen ontdekken of het Aser-traject een passende oplossing voor je is, hiervoor nemen we ongeveer een half uur de tijd. Zo ja, dan kunnen we deze (gratis) afspraak op dat moment direct verlengen naar de eerste (betaalde) sessie (van maximaal een uur). Daar is voldoende tijd voor. Soms komen we erachter dat losse afspraken beter passend zijn of dat je beter op zoek gaat naar een andere therapeut omdat we geen match zijn. We komen er samen uit. 

 

 

Vergoeding door zorgverzekeraar

Tuina massage-therapie:

Mijn therapeutische massage behandelingen worden (deels) vergoed in het aanvullende pakket van een aantal zorgverzekeraars.

Levenskracht massage-therapie is voor Tuina massage-therapie aangesloten bij beroepsvereniging CAT. Van therapeuten die zijn aangesloten bij CAT wordt de behandeling door een aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed in het aanvullende pakket. 

Voorwaarde voor (gedeeltelijke) vergoeding is wel dat je een aanvullende pakket hebt, waarin je zorgverzekeraar Chinese geneeswijzen, en daarvan specifiek Tuina massage-therapie (prestatiecode 24105), in de categorie alternatieve geneeswijzen heeft opgenomen. Een aantal, maar niet alle, verzekeraars vergoeden Chinese geneeswijzen, en daarvan vergoedt een deel ook de Tuina massage-therapie. Hoeveel maximaal wordt vergoed, per keer en per jaar, verschilt per zorgverzekeraar en per pakket. Deze (eventuele) vergoedingen gaan niet af van je eigen risico. 

 

Acupunctuur:

Mijn acupunctuur behandelingen worden (deels) vergoed in het aanvullende pakket van een aantal zorgverzekeraars.

Levenskracht massage-therapie is voor acupunctuur aangesloten bij beroepsverenigingen CAT. Van therapeuten die zijn aangesloten bij CAT wordt de acupunctuur behandeling door een aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed in het aanvullende pakket. 

Voorwaarde voor (gedeeltelijke) vergoeding is wel dat je een aanvullende pakket hebt, waarin je zorgverzekeraar Chinese geneeswijzen, en daarvan specifiek acupunctuur (prestatiecode 24104), in de categorie alternatieve geneeswijzen heeft opgenomen. De meeste, maar niet alle, verzekeraars vergoeden Chinese geneeswijzen en acupunctuur. Hoeveel maximaal wordt vergoed, per keer en per jaar, verschilt per zorgverzekeraar en per pakket.

 

Een globaal overzicht van vergoedingen per verzekeraar staat op ZorgWijzer, https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chinese-geneeswijzen#vergoedingen of kijk op Vergoedingen CAT.

Let op dit zijn globale overzichten waaraan geen rechten ontleend kunnen worden. Check vooraf met je eigen zorgverzekeraar of het vergoed wordt, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan!

Voor acupunctuur gaat het om prestatiecode 24104, voor Tuina massage-therapie gaat het om prestatiecode 24105 en ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT. 

Van de volgende zorgverzekeraars is het in ieder geval zeker dat ze de tuina-behandelingen niet vergoeden, ondanks dat het overzicht suggereert van wel: CZ, Nationale-Nederlanden, Ohra, Zorg en Zekerheid. De eerst drie genoemden vergoeden dan wel weer de acupunctuur-behandelingen.

 

Chinese Geneeskunde wordt nog wel eens geassocieerd met 'medicijnen' gemaakt van dierlijke materialen, zoals de hoorn van neushoorn. Ik wil benadrukken dat ik in mijn praktijk absoluut niet hiermee werk. Eventuele kruiden die ik kan aanraden zijn plantaardig.