Tarieven 

Losse behandeling

sessie van 1 uur, als aanvulling op een traject of als losse behandelingen beter passend zijn

tarief: € 110,-

Tijdelijk actie-tarief: € 85,-

----------------------------------------------------------------

Levenskracht Trajecten

Vliegende start (duur 2 maanden)

start interview, 5 intensieve één op één sessies van 1 uur in 2 maanden, huiswerk en persoonlijke begeleiding. Kort en intensief 

tarief: € 500,- (ipv € 550,- wanneer je losse sessies zou doen), vooraf te betalen

Traject van 3 maanden

start interview, 4 intensieve één op één sessies van 1 uur in 3 maanden, huiswerk en persoonlijke begeleiding. Als je een bepaald aspect in je leven onder de loep wilt nemen

tarief: € 400,- (ipv € 440,- wanneer je losse sessies zou doen), vooraf te betalen

Traject van 6 maanden

start interview, 7 intensieve één op één sessies van 1 uur in 6 maanden, huiswerk en persoonlijke begeleiding. Als je diepgaand een aantal dingen in je leven wilt veranderen

tarief: € 665,- (ipv € 770,- wanneer je losse sessies zou doen), in 2 termijnen vooraf te betalen

Jaartraject

start interview, 12 intensieve één op één sessies van 1 uur in 12 maanden, huiswerk en persoonlijke begeleiding. Als je grote stappen wilt maken in hoe je in het leven staat

tarief: € 1.110,- (ipv € 1.320,- wanneer je losse sessies zou doen), in 4 termijnen vooraf te betalen

 

Tijdsduur per sessie: 60 minuten. Ik plan het ruim in m'n agenda, zodat we ons niet gehaast voelen en een proces zich kan ontvouwen. 
De genoemde tarieven zijn grotendeels BTWvrij, per sessie van € 110,- is € 75,- BTW-vrij en € 35,- BTW-plichtig (21%).  

(mogelijk gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar onder acupunctuur, zie info verderop)

----------------------------------------------------------------

Indien het niet mogelijk is om naar mijn praktijk te komen kunnen we afspreken dat ik op locatie kom, in Apeldoorn en omgeving. Hiervoor vraag ik een tarief van € 7,50 en € 0,23 per kilometer.

 

Ik vind het belangrijk om een inschatting te maken of ik iets voor je kan betekenen en te kijken of we samen een klik hebben. Daarom begin ik altijd met een gratis belafspraak. Tijdens deze afspraak (van ongeveer een half uur) kunnen we samen ontdekken of we een klik hebben samen en of Levenskracht massage-therapie iets voor je kan betekenen.

Ook is het mogelijk om een kennismakingsgesprek in de praktijk te plannen, waarbij we het gesprek desgewenst over kunnen laten gaan in een (betaalde) behandeling. Als dat je voorkeur heeft, klik dan hier kennismakingsgesprek plannen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vergoeding door zorgverzekeraar

Tuina massage-therapie:

Mijn therapeutische massage behandelingen worden (deels) vergoed in het aanvullende pakket van een aantal zorgverzekeraars.

Levenskracht massage-therapie is voor Tuina massage-therapie aangesloten bij beroepsvereniging CAT. Van therapeuten die zijn aangesloten bij CAT wordt de behandeling door een aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed in het aanvullende pakket. 

Voorwaarde voor (gedeeltelijke) vergoeding is wel dat je een aanvullende pakket hebt, waarin je zorgverzekeraar Chinese geneeswijzen, en daarvan specifiek Tuina massage-therapie (prestatiecode 24105), in de categorie alternatieve geneeswijzen heeft opgenomen. Een aantal, maar niet alle, verzekeraars vergoeden Chinese geneeswijzen, en daarvan vergoedt een deel ook de Tuina massage-therapie. Hoeveel maximaal wordt vergoed, per keer en per jaar, verschilt per zorgverzekeraar en per pakket. Deze (eventuele) vergoedingen gaan niet af van je eigen risico. 

 

Acupunctuur:

Mijn acupunctuur behandelingen worden (deels) vergoed in het aanvullende pakket van een aantal zorgverzekeraars.

Levenskracht massage-therapie is voor acupunctuur aangesloten bij beroepsverenigingen CAT. Van therapeuten die zijn aangesloten bij CAT wordt de acupunctuur behandeling door een aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed in het aanvullende pakket. 

Voorwaarde voor (gedeeltelijke) vergoeding is wel dat je een aanvullende pakket hebt, waarin je zorgverzekeraar Chinese geneeswijzen, en daarvan specifiek acupunctuur (prestatiecode 24104), in de categorie alternatieve geneeswijzen heeft opgenomen. De meeste, maar niet alle, verzekeraars vergoeden Chinese geneeswijzen en acupunctuur. Hoeveel maximaal wordt vergoed, per keer en per jaar, verschilt per zorgverzekeraar en per pakket.

 

Een globaal overzicht van vergoedingen per verzekeraar staat op ZorgWijzer, https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chinese-geneeswijzen#vergoedingen of kijk op Vergoedingen CAT.

Let op dit zijn globale overzichten waaraan geen rechten ontleend kunnen worden. Check vooraf met je eigen zorgverzekeraar of het vergoed wordt, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan!

Voor acupunctuur gaat het om prestatiecode 24104, voor Tuina massage-therapie gaat het om prestatiecode 24105 en ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT. 

Van de volgende zorgverzekeraars is het in ieder geval zeker dat ze de tuina-behandelingen niet vergoeden, ondanks dat het overzicht suggereert van wel: CZ, Nationale-Nederlanden, Ohra, Zorg en Zekerheid. De eerst drie genoemden vergoeden dan wel weer de acupunctuur-behandelingen.

 

Chinese Geneeskunde wordt nog wel eens geassocieerd met 'medicijnen' gemaakt van dierlijke materialen, zoals de hoorn van neushoorn. Ik wil benadrukken dat ik in mijn praktijk absoluut niet hiermee werk.