Laat je inspireren door verhalen van anderen

Lees hoe anderen de kracht van Levenskracht massagetherapie hebben ontdekt en wat het voor hen betekend heeft. Elk verhaal is uniek, maar ze hebben één ding gemeen: een reis naar meer zelfinzicht en fysiek welzijn. Levenskracht massagetherapie hielp hen niet alleen om lichamelijke klachten te verlichten en vermoeidheid te verminderen, maar ook om emotioneel en mentaal sterker te worden.

Mijn cliënten vertellen over hun ervaringen met het luisteren naar hun lichaam, wat hen tot een diepere verbinding met zichzelf bracht. Dit proces leidde tot een krachtiger, zelfverzekerder en gelukkiger leven.

Reacties

Johan
11 maanden geleden

2 jaar geleden kreeg ik 2 maal een operatie aan mijn rechter voet. Waar het om te doen was (ophoping slijmvlies in voet) is verholpen. Maar daarna was het slapen iedere dag een ramp omdat ik wakker werd van de pijn en ook een vervelend pijnlijk doods gevoel in mijn voet had. De huisarts, fysio, orthopeed en de podoloog konden niet helpen. Via, via kreeg ik de raad om Jessica te benaderen. Ik had er geen vertrouwen meer in maar toch gedaan. Verbazingwekkend wat ze na een behandeling (ook met accupunctuur) al voor resultaat geboekt heeft. Nu, na totaal 5 behandelingen, kan ik weer zonder problemen en pijn slapen.
Naast dat ze heel kundig is, is Jessica ook een heel fijn mens die feilloos aanvoelt wat er mis is in je lichaam (en geest) en daar ook iets aan kan doen. Ik zal haar dankbaar blijven. Johan

Sandra
een jaar geleden

Jessica heeft mij met haar behandelingen door een moeilijke periode in mijn leven helpen komen. Ze is een echt mensenmens met een luisterend oor en veel wijsheid. Ik voelde me bij haar als professional in goede handen. Ik ervaar meer ruimte en ontspanning. Het Aser-traject raad ik zeker aan!

Nathalie
een jaar geleden

Het Aser-traject heeft me geholpen spanning te kunnen loslaten. De behandelingen waren zeer warm en fijn en gaven me meer inzicht. Je bent zo'n betrokken, warme en kundige therapeut!

Tom
een jaar geleden

Ik heb de behandelingen als zeer prettig en verhelderend ervaren. Je bent een begripvolle en betrokken therapeute, die de kunst verstaat om direct to the point te komen waar de pijn zat,
De afstand van anderhalf uur rijden had ik graag over voor de behandelingen. Het traject heeft me veel inzicht gegeven en ook het besef dat ik de pijn van wat er speelt er mag laten zijn. Ik zou het Aser-traject zeker aanbevelen bij anderen

Rick
een jaar geleden

Het Aser-traject bij Jessica heb ik als zeer persoonlijk en rustgevend ervaren. Ik kan mijn emoties makkelijker toestaan en voel me rustiger. Het online traject, met de uitgebreide uitleg van de oefeningen, heb ik veel aan gehad en was voor mij zeer positief. Jessica is iemand met verstand van zaken en is een fijne persoonlijke therapeut. Ik voel me al een stuk vrijer, maar ik heb nog het nodige te doen. Ik zou het Aser-traject zeker bij anderen aanraden!

Elisabeth
2 jaar geleden

Ik heb je ervaren als bijzonder en heel zuiver. Je hebt geen ruis en dat maakt je betrouwbaar en heel veilig. Geen maskerende woorden, geen valse aardigheid, geen abstracte ‘zweverigheid’. Je drong ook nooit je eigen standpunten of beelden op.
Je wist mij helemaal op mijn gemak te laten voelen. Jij deugt.

Anneke
3 jaar geleden

Jessica is een spontane vrouw en die haar vak goed verstaat. Ze luistert goed naar de klachten van de cliënt en neemt je mee in wat ze gaat doen tijdens de behandeling.
Jessica blijft niet op de vlakte qua vragen stellen maar vraagt door naar de evt onderliggende oorzaak van de klacht/pijn en voelt dit ook aan en kijkt goed naar de reactie van het lichaam hierop. Ook is ze eerlijk en transparant of de behandeling die ze geeft op korte termijn gaat helpen of dat er meerdere behandelingen nodig zijn.
Ze dringt zichzelf niet op maar geeft goede adviezen.
Ik bewonder haar in wat ze doet en in hoe ver ze mij geholpen heeft met mijn nek en rugpijn.

Renske Ek
3 jaar geleden

Ik loop al een tijdje bij Jessica. In eerste instantie vanwege schouderklachten, maar steeds meer voor een totale balans. een behandeling voelt steeds als een kadootje aan mijzelf. Jessica helpt me om weer goed naar mijn eigen lichaam te luisteren en kijkt (en luistert) per keer wat er nodig is. Wat zal mijn lijf blij zijn als de lockdown wordt opgeheven!

Carla
4 jaar geleden

Na de eerste massage bij Jessica waren de rugklachten al sterk verminderd. Ik ben heel blij met de prettige rustige manier waarop ze luistert en behandelt. En dat ze daarbij naar mijn hele lichaam kijkt, vind ik erg belangrijk. Ik kijk uit naar de volgende behandelingen. Hopelijk kunnen die snel weer gegeven worden.

Mayke
4 jaar geleden

Twee keer bij Jessica geweest voor een massage. Verlichting van mijn klacht! Na jaren veel andere therapieën gedaan te hebben zo Der verlichting.
Ik heb veel ervaring met massages in het verre oosten. Maar die kunnen niet tippen aan de behandelingen van Jessica. Vooral de liefde en aandacht die ze in haar werk stopt zijn heel fijn en bijzonder. Dank je wel jessica.

Reactie plaatsen

Ontdek hoe ook jij jouw levenskracht vergroot, een diepere verbinding met jezelf opbouwt om vol vertrouwen in het leven te staan.