Massagetherapie

Massagetherapie is een lichaamsgerichte benadering voor iedereen die een eigen unieke oplossing zoekt voor aandachtspunten in lijf of leven waar je op vastloopt

Denk aan Levenskracht massagetherapie bij hulpvragen, als:

  • Verminder vermoeidheid en hervind je levenskracht. Laat je energie weer stromen!
  • Uit je hoofd, in je lijf! Maak de reis van piekeren naar voelen.
  • Leer doorvoelen wat écht bij je past en wat je beter los kunt laten. Jouw pad, jouw keuzes.
  • Leer je emoties te voelen en je acties daarop af te stemmen. Harmonie tussen hart en daad.
  • Laat het verleden los. Verwerk gebeurtenissen uit het verleden en maak ruimte voor een stralende toekomst.

 

Jouw lichamelijke signalen vertellen wat aandacht nodig heeft

Wat je in je leven meemaakt ligt in je lichaam opgeslagen. Je lichaam geeft aan hoe het met je is. In mijn praktijk is er rust, ruimte en aandacht voor jou. Je neemt er de tijd om voor jezelf te zorgen en jezelf te herontdekken.

Tijdens massagetherapie ontmoet ik je via mijn handen, wat vaak leidt tot ontlading en diepe ontspanning. Deze ervaring zet een dynamische stroming in werking die jouw innerlijke wereld transformeert.

Levenskracht Massagetherapie nodigt uit om te ervaren hoe het met je is, zonder oordeel. Door gedachtes en gevoelens toe te laten, ontstaat ruimte en inzicht. Je kunt je bewust worden van de signalen van je lichaam en gaan luisteren naar het verhaal erachter. Bewustwording en inzicht bevorderen een positief resultaat.

massagetherapie

Waar bestaat een massagebehandeling uit?

Ieder individu is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Massagetherapie geeft richting en leidt naar een diepere verbinding tussen jou en je lichaam. Je werkt zelf aan je herstel en een evenwichtiger leven. Het begint met:

1. Stilstaan bij wat er is

Pas als je weet waar je staat kun je beginnen met bewegen in de juiste richting. Massagetherapie start dan ook met stilstaan en je lijf te laten vertellen. Voor jou betekent dat bewust ervaren wat je voelt, ervaart en denkt. Ik help je te luisteren naar je lijf en de subtiele signalen te zien en herkennen.

2. Onbalans herstellen

Om zowel fysiek als mentaal weer in harmonie te komen, stemmen we iedere behandeling af op wat er op dat moment nodig en het best passend is. Indien nodig, zet ik gespecialiseerde technieken in zoals acupunctuur, cranio sacraal ontspanning, cupping, guasha, en moxa (meer informatie hierover).

3. Energie de ruimte geven

Massagetherapie draagt op unieke wijze bij aan jouw herstelproces en is gericht op welzijn, ontspanning en/of bewustwording. Het zorgt voor ontlading en ontspanning, waardoor er ruimte komt voor iets nieuws, zoals stroming in energie en emoties.

 

massagetherapie Apeldoorn

Het effect van massagetherapie

Mijn doel is om je te helpen luisteren naar je eigen lichaamstaal, zodat je zelfverzekerd de juiste richting op kunt bewegen. Samen werken we aan een leven waarin jij volledig in je kracht staat, je geluk vindt door een diep begrip van je ware potentieel, je talenten omarmt en deze inzet om je eigen levenskracht te voeden en te versterken.

Dit proces verhoogt niet alleen je zelfredzaamheid en zelfvertrouwen, maar draagt ook bij aan het verminderen van pijn, herstellen van lichamelijke en mentale balans.

Wat klanten zeggen

Lees hoe mijn cliënten vertellen over hun ervaringen met het luisteren naar hun lichaam, wat hen tot een diepere verbinding met zichzelf bracht.

Soms doet 1 acupunctuurnaald zoveel!

Alles in zijn lijf gaat aan, er ontstaat stroming in de energie en daarmee ook stroming in zijn emoties. Dat is wat kan gebeuren als emoties soms niet mogen of kunnen stromen en transformeren, ze kunnen vast gaan zitten in je lichaam.

Zelf ervaren?

Loop je ergens vast in je leven? Ben je er klaar voor om te ontdekken waarom dat zo is? En wil je leren hoe je het anders kunt aanpakken?