Algemene voorwaarden en privacy-beleid ge-update

Gepubliceerd op 5 december 2022 om 10:19

Graag breng ik je op de hoogte dat de algemene voorwaarden en het privacy-beleid van Levenskracht massage-therapie een update hebben gehad. Je kunt de bijgewerkte voorwaarden bekijken via de links helemaal onderaan iedere pagina van deze website. De wijzigingen zijn van kracht geworden op 5 december 2022.


De aanleidingen om de voorwaarden en het privacy-beleid aan te passen:
• het vanaf 1 januari 2023 niet langer aangesloten zijn bij beroepsvereniging Zhong. Wel blijf ik in 2023 aangesloten bij beroepsvereniging CAT
• het helderder verwoorden van de aansprakelijkheid van Levenskracht massage-therapie
• het aanscherpen van het annuleringsbeleid. Je kunt Afspraken kunnen tot 24 uur op werkdagen voorafgaand aan de afspraak door de Cliënt kosteloos worden geannuleerd of verzet. Het woord ‘werkdagen’ is toegevoegd. Dit betekent dat als de afspraak op een maandag valt, dat dan deze uiterlijk vrijdag tot het tijdstip van de afspraak dient te worden verzet/geannuleerd. Indien de afspraak niet tijdig wordt geannuleerd, verzet of in geval van een no-show wordt het volledige bedrag van de geplande Behandeling in rekening gebracht.

 

Door gebruik te blijven maken van de diensten van Levenskracht massage-therapie op of na 5 december 2022 stem je in met deze aanpassingen. Ik vertrouw op je begrip.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.