Praktische info

 

Voorbereidend op de afspraak

Zorg dat je goed gegeten hebt voor de behandeling en ook goed gedronken, zeker tijdens warme dagen. Trek prettig zittende kleding aan, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, zodat je lekker ontspannen kunt zijn.

Ook is het verstandig om ruim de tijd in je agenda vrij te houden, omdat een behandeling best wat impact heeft en ook nog even na kan werken. In plaats van direct door te rennen naar je volgende afspraak is het beter om bijvoorbeeld even een wandeling te maken of te zitten met een kop thee om te voelen wat er verandert in je lijf.

 

Wat beloof ik je?

Gedurende de behandeling is mijn aandacht onverdeeld bij jou en jouw gezondheid. Ik geef je uitleg over de mogelijkheden en onmogelijkheden die ik zie en ik schep eerlijke verwachtingen. Ik werk altijd op maat, ik werk niet met standaardbehandelingen of protocollen en daarmee zijn twee behandelingen nooit hetzelfde. Samen met jou zoek ik naar verbanden tussen verschillende klachten en/of gebeurtenissen. Ik ben voortdurend aan het bijscholen en lees vakinformatie om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden en uit te breiden. Daarnaast raadpleeg ik regelmatig collega’s en docenten om me scherp te houden en andere invalshoeken te zoeken. En uiteraard zorg ik ervoor dat ik voldoe aan alle wettelijke eisen die aan mij als therapeut en aan mijn praktijk worden gesteld.

 

Annulering
Afspraken kunnen tot 24 uur tevoren op werkdagen voorafgaand kosteloos worden geannuleerd of verzet. Valt de afspraak op een maandag dan dient deze uiterlijk vrijdag tot het tijdstip van de afspraak te worden verzet/geannuleerd. Indien de afspraak niet tijdig wordt geannuleerd, verzet of in geval van een no-show wordt het volledige bedrag van de geplande behandeling in rekening gebracht. Deze tijd is immers voor jou gereserveerd. Wij vertrouwen op je begrip.

 

Water drinken

Tijdens de behandeling komen afvalstoffen vrij. Om deze zo snel mogelijk uit het lichaam af te voeren, krijg je na de behandeling een glas water voor vertrek. Wacht je met drinken dan kunnen de afvalstoffen weer “neerslaan” en wordt een deel van het effect teniet gedaan. Tijdens het drinken kun je gelijk even bijkomen voordat je weer het verkeer in gaat. Ook kun je nog vragen stellen over de behandeling of de effecten. Het is verstandig ook daarna nog ruim water te drinken.

 

Veel gestelde vragen

Wat zijn de openingstijden?

de reguliere openingstijden zijn te vinden op Contact

Heb ik een verwijzing nodig?

Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijsbrief nodig van een huisarts.

Hoe kan ik betalen?

Betaling bij voorkeur met pin

Kan ik makkelijk parkeren als ik met de auto kom?

Jazeker, voor de deur is gratis parkeergelegenheid

Zijn er dingen die ik mee moet nemen?

Neem svp een grote (bad)handdoek of beddenhoes om op te liggen. Indien gewenst een dekentje. Verder is het handig om makkelijk zittende kleding te dragen

Kan ik mijn afspraak annuleren of verzetten?

Afspraken kunnen uitsluitend tot 24 uur tevoren op werkdagen kosteloos worden geannuleerd of verzet. Annuleer of verzet je een afspraak te laat, dan wordt 100% van het tarief van de geplande behandeling in rekening gebracht. Valt de afspraak op een maandag dan dient deze uiterlijk vrijdag tot het tijdstip van de afspraak te worden verzet/geannuleerd. Ook bij een ‘no show’ wordt het gehele tarief van de geboekte behandeling in rekening gebracht. Bij de bevestiging van iedere afspraak ontvang je een email met daarin een link waarmee je zelf je afspraak kunt verzetten. Me even bellen of appen kan uiteraard ook.

Wat kan ik zelf doen om de behandeling optimaal effect te laten hebben?

  • Kom op tijd, dan hoeven we niet gehaast te starten en kunnen we je behandeltijd optimaal gebruiken.
  • Praat tijdens de behandeling alleen wanneer nodig, focus op wat er gebeurt in je lichaam en wat je daarbij voelt
  • De behandeling kan best wat teweeg brengen in je lijf en in je energie, dus plan wat tijd vrij na je behandeling voor bijvoorbeeld een boswandeling of een stukje fietsen.
  • Drink de dag van de behandeling ruim water voor een optimale doorstroming
  • Eet goed voorafgaand aan de behandeling

Is je behandelruimte toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten?

De behandelruimte is op de eerste verdieping, bereikbaar via trappen. Helaas is er geen lift aanwezig, wel kun je gebruik maken van een traplift