Grip op je leven

Krijg inzicht in je energielekken en bronnen van oplading

  • Ontdek wat werkelijk bij je hoort en wat je achter je kunt laten.
  • Herwin je vitaliteit zodat je energie weer vrij kan vloeien.
  • Herstel en ontwikkel stap voor stap binnen je eigen tempo.

Voel je je voortdurend overbelast en gestrest? Massagetherapie kan de manier zijn die je nodig hebt om de spanning uit je lichaam te halen, zodat je niet alleen overleeft maar doelgericht en bewust leeft. We zoeken samen uit welke situaties jou leeg trekken en waar je juist enthousiast en energiek van wordt. Zo help ik je bij het onderzoeken van je mogelijkheden.


Jouw pad naar herstel

Tijdens onze sessies richten we ons op het voelen en verlichten van de spanning in je lijf en het doorbreken van jouw specifieke uitdagingen. Dit is bijvoorbeeld uitstelgedrag, geen tijd voor sociale activiteiten of het reguleren van emoties. Je leert voelen hoe energie slurpend negatieve gedachten zijn als ook angsten voor afwijzing of niet aardig gevonden worden. Met als stip op de horizon dat je weer normaal kunt functioneren. En beter slapen!

Waarom massagetherapie?

Voel je drempels om te starten met therapie? Veel overbelaste mensen denken dat ze het alleen moeten oplossen of dat rust voldoende zal zijn. Echter, massagetherapie biedt meer dan alleen rust en ontspanning. Het start met stilstaan en je lijf laten vertellen. Voor jou betekent dat bewust ervaren wat je voelt, ervaart en denkt. Ik help je ontdekken wat energie wegneemt of juist geeft. Je gaat zien dat je stappen maakt. Je leert op jezelf te vertrouwen en verwerft vaardigheden om je eigen patronen te herkennen, zelfs als je denkt geen tijd te hebben.

leren ontspannen

Wanneer de verhouding draagkracht versus draaglast scheef is, helpt Jessica je draagkracht vergroten

Wat te verwachten: kennismaking en behandeling

Tijdens je eerste bezoek beginnen we met een intake en een korte behandeling. Dit is hét moment waarop we jouw wensen en eventuele vragen uitgebreid bespreken. Daarna zien we elkaar nog drie keer, elke twee weken een sessie, om te zorgen dat de aanpak voor jou werkt. We focussen op het terugwinnen van zelfregie en het versterken van jouw communicatie over grenzen en wensen. Afsluitende evalueren we en bepreken we of en hoe we verder gaan.

Programma en tarief

Het programma ‘Grip’ van 4 sessies kost 340 euro. Voor alle programma’s, vergoedingen en meer, bekijk de tarievenpagina.

Waarom ik dit werk doe?

Omdat ik zelf na een periode van ‘overleven’ naar oplossingen zocht voor mijn eigen unieke situatie. Ik kwam meer met mezelf in contact en veranderde. Die ervaring en écht contact hebben met mensen maakt dit werk als massagetherapeut zo leuk.

stress coaching