massagetherapie Apeldoorn voor tuina massage acupunctuur cranio sacraal

Contact

Wil je een (gratis) belafspraak plannen om te zien of we een match zijn? Dit kan online via (gratis) telefonische kennismaking.

Ook is het mogelijk om een kennismakingsgesprek in de praktijk te plannen, waarbij we het gesprek desgewenst over kunnen laten gaan in een (betaalde) behandeling. Als dat je voorkeur heeft, klik dan hier kennismakingsgesprek plannen

Appen of bellen kan ook: 06-46062634 en tot slot is er de mogelijkheid van email: jessica@levenskrachtmassage.nl.

Ben je al eens eerder bij me in de praktijk geweest? Dan kun je direct een behandeling inplannen via inplannen. Zodra je de bevestiging van me terug hebt ontvangen staat de afspraak definitief gepland.

 

Ik probeer binnen 2 dagen te reageren. Mocht je geen reactie krijgen, dan kan het zijn dat mijn reactie in je spambox terecht is gekomen. Markeer in dat geval mijn email adres als niet-ongewenst. Alvast bedankt! 

Levenskracht massage-therapie gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wil je weten hoe? In Privacy-beleid lees je er alles over.

 

 

Contactgegevens

Levenskracht massage-therapie
Jessica Uljee

Bezoekadres: Jean Monnetpark 19, 7336 BA Apeldoorn

telefoon: 06-46062634

email: jessica@levenskrachtmassage.nl

website: www.levenskrachtmassage.nl 

KVK nummer: 64909697

BTW-ID nr: NL001381095B89

IBAN: NL58 ASNB 0781 0944 61

 

Locatie

Levenskracht massage-therapie houdt praktijk op Jean Monnetpark 19, 7336 BA Apeldoorn. Praktijkruimte bevindt zich op de 1e verdieping (er is geen lift maar wel een traplift)

Indien je met het openbaar vervoer reist, dan stopt streekbus 108 op halte Jean Monnetpark.

Indien je met de auto komt is er gratis parkeergelegenheid voor de ingang.

openingstijden Levenskracht massage-therapie

Reguliere praktijk tijden:

Maandag: van 9.00 tot 17.30

Dinsdag: van 11.30 tot 15.00 en van 18.00 tot 21.00

Woensdag: van 9.00 tot 13.00 (om de week)

Donderdag: van 10.00u tot 15.00u (om de week)

Vrijdag: van 9.00 tot 17.30 

 

 

Aangesloten bij

Levenskracht massage-therapie aangesloten bij beroepsvereniging CAT

Voor acupunctuur, prestatiecode 24104 en tuina-therapie, prestatiecode 24105 ben ik aangesloten bij CAT, het Collectief (voor) Alternatieve Therapeuten. 

Levenskracht massage-therapie aangesloten bij geschillencommissie GAT

Mijn praktijk voldoet aan alle eisen van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz). Als CAT-therapeut ben ik voor  het Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht aangesloten bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten GAT. GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode

 

Niet tevreden?

Mijn doel is om behandelingen zo aangenaam en effectief mogelijk te maken. Mocht je niet tevreden zijn, dan zoek ik graag samen met je naar een oplossing. Komen we er samen niet uit, dan kun je een klacht indienen via de de website van GAT