Soms doet 1 acupunctuurnaald zoveel!

Gepubliceerd op 19 juni 2023 om 15:32

Nog een verhaal uit de praktijk. Een vitale gepensioneerde man heeft sinds een operatie aan zijn enkel een paar jaar geleden pijnklachten die hem flink beperken in slaap en beweeglijkheid. We hebben een kort gesprek over die enkel en ik leg uit welke invalshoeken we kunnen onderzoeken om hier verbetering in te krijgen.

En zo gaan we van start. Ik combineer massage en cranio-sacraal ontspanning. Ondertussen vertelt hij van alles over wat er speelt en speelde in zijn leven, hij vraagt of hij mij niet stoort met al die verhalen. Storen doet het mij niet, maar het belet hem wel echt contact te maken met wat er gebeurt in zijn lichaam.

Daar komt acuut verandering in, wanneer ik 1 enkele acupunctuurnaald zet. Alles in zijn lijf gaat aan, er ontstaat stroming in de energie en daarmee ook stroming in zijn emoties. Er ontstaan ontladende tranen. Dat is wat kan gebeuren als emoties soms niet mogen of kunnen stromen en transformeren, ze kunnen vast gaan zitten in je lichaam.

Hoe dit afliep? Een zeer duidelijke afname van de pijnklachten en een groot enthousiasme om te ontdekken wat er nog meer in beweging gezet kan worden. Daar werken we de volgende keren verder mee.

Wil jij voor de zomervakantie nog een start maken met aan je levenskracht werken? Ik heb nog enkele plekken vrij, voor ik op vakantie ga op 6 juli. Zie voor meer informatie Levenskracht! en neem Contact op om te zien of we een match zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.