Vind je balans terug

Stop met overleven en werk aan meer plezier, controle en energie in je leven!

  • ervaar je mantelzorgtaken weer als liefdevol zorgen voor in plaats van verplichting
  • verbeter het evenwicht tussen de dagelijkse- en mantelzorgtaken
  • verhoog je energieniveau gedurende de dag

Voel je je constant overbelast doordat je de zorg voor een anderen moet combineren met de taken uit je dagelijkse leven? Een moment voor jezelf is iets wat er dan snel bij inschiet. Massagetherapie biedt je een plek waar je leert omgaan met stress en overbelasting. Krijg weer energie en grip op je leven, met elke sessie zet je een stap naar een evenwichtig leven.

Hoe ik je help

Strijd je met constante vermoeidheid, negatieve gedachtes of plots opkomende emoties vanwege je zorgtaken? Ik bied je een warme aanpak om je lichaam en geest te herstellen. Bij mij leer je de oorzaak van je onrust te achterhalen en te beheren. Verwacht verbetering in hoe je slaapt, denkt en functioneert, terwijl je tegelijkertijd leert weer goed voor jezelf te zorgen terwijl je liefdevol voor iemand anders zorgt.

overbelast door mantelzorg

Opgeladen de dag beginnen en eindigen

Je ontdekt hoe je zelf de leiding neemt over je welzijn, maar ook lichamelijk en mentaal sterker wordt. Je leert vertrouwen op jezelf en komt weer thuis bij wie je echt bent. Door nieuwe vaardigheden ontwikkel je het vermogen om je eigen gedragspatronen te herkennen en aan te passen. Bovendien leer je effectief delegeren, wat essentieel is om de balans in je leven te herstellen en te behouden wanneer je mantelzorg- en dagelijkse taken moet combineren.

overbelast door zorgtaken

Zorgen voor een ander begint bij jou

Misschien denk je dat je geen tijd hebt voor therapie, of dat je het zelf wel oplost. Maar de realiteit is dat zonder hulp, de cyclus van stress en uitputting blijft voortbestaan. Als je mijn ondersteuning accepteert en een uurtje tijd voor jezelf vrijmaakt, open je de weg om met ontspanning voor een ander te zorgen. 

Door je lichaam te kennen en signalen te herkennen leer je je eigen grenzen aangeven. Dat geeft richting aan jouw eigen invulling van zorg waardoor je je mentaal en fysiek sterker gaat voelen.

Wat te verwachten: kennismaking en behandeling

Tijdens je eerste bezoek beginnen we met een intake en een korte behandeling. Dit is hét moment waarop we jouw situatie en mogelijkheden bespreken. Daarna zien we elkaar nog 5 keer, elke twee of drie weken een sessie, om het ‘moeten’ los te laten en te zien dat je stappen maakt. We sluiten af met een evaluatie om te bespreken of en hoe verder te gaan.

Programma en tarief
Het programma ‘Balans’ van 6 sessies kost 510 euro. Voor alle programma’s, vergoedingen en meer, bekijk de tarievenpagina.


Waarom ik dit werk doe?

Het begon allemaal met een eenvoudig idee, gevoed door een diepe passie. Als klein bedrijf richten wij ons op persoonlijke aandacht en toewijding voor elk detail. Onze aanpak is geworteld in kwaliteit en integriteit en zorgt ervoor dat alles wat we doen onze toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelt.