Lichaamsbewustzijn activeert energie

Voel je een sterke drang om echte verandering in je leven te brengen?

  • Leer je ware zelf kennen en waardeer wie je bent.
  • Krijg meer inzicht en grip op je gevoelens.
  • Vertrouw meer op je gevoel bij het maken van beslissingen

Heb je het gevoel vast te zitten? Zoek je misschien naar een manier om oude patronen te doorbreken en nieuwe, positieve gewoontes te omarmen. Of denk je aan het onderzoeken van diepgewortelde emoties en het herstellen van je lichamelijke balans. Met massagetherapie ga je actief aan de slag om je leven een positieve wending te geven. Vertrouw op je talenten, voel je krachtiger en meer in controle met elke sessie.

Stap voor stap naar een beter jij

Masssagetherapie helpt je meer op intuïtie te doen; het is een uitgelezen kans uit je hoofd en in je lijf te komen, door te voelen ben je in het hier en nu. Samen werken we aan jouw persoonlijke situatie en doelen. Ik help je eigen lichaam en emoties beter te begrijpen en deze kennis toe te passen om dingen te veranderen in je leven. Leren luisteren naar de signalen van je lijf helpen om voor elkaar te krijgen wat je altijd al wilde.

Plezier terugbrengen in je leven

Ben je klaar om je gewoon beter te voelen? Ik bied een veilige plek waar je stap voor stap en op jouw eigen tempo je plezier in het leven weer terugvindt. Dit is geen lineair proces, wel een reis waarbij je echt gezien en gehoord wordt. Samen met mij ontrafel je de verbanden tussen denken, doen en voelen. Dit zet een dynamisch proces in beweging, soms even pittig maar het leidt tot onverwachts mooie inzichten.

gewoontes doorbreken

Jessica geeft geen antwoorden, maar stelt de juiste vragen zodat je je eigen antwoorden kunt vinden.

Wat te verwachten: kennismaking en behandeling

We starten met een intake en een korte behandeling tijdens je eerste bezoek. Hier bespreken we jouw wensen en vragen. Vervolgens kom je drie keer terug, elke drie weken of elke maand, afhankelijk van wat voor jou werkt. Tussen de sessies door ontvang je persoonlijke opdrachten die aansluiten bij jouw unieke situatie, om zo het maximale uit je traject te halen.

Programma en tarief

Het programma ’Verbinding’ van 4 sessies kost 340 euro. Voor alle programma’s, vergoedingen en meer, bekijk de tarievenpagina.

Waarom ik dit werk doe?

Omdat het mij intens gelukkig maakt. Het is fantastisch om écht contact te hebben met mensen en ze als massagetherapeut te helpen hun eigen kracht te hervinden.