Reactie plaatsen

Reacties

Annette de Fluiter
6 dagen geleden

Wat ik belangrijk vind, is dat Jessica niet alleen kijkt naar de plek waar de pijn zit, maar naar je hele lichaam. Soms komen de klachten heel ergens anders vandaan dan je zou verwachten. Daarnaast is ze vriendelijk , warm en oprecht geïnteresseerd in jou als mens.

Monique van Leenen
7 dagen geleden

Via mijn werk kan ik regelmatig gebruik maken van een stoelmassage van Jessica. Hier maak ik dankbaar gebruik van. Zij weet de pijnlijke plaatsen op mijn rug snel te vinden en te behandelen. Na de sessie kan ik er weer even tegenaan! Zij biedt een luisterend oor houdt goed rekening met je klachten en past de behandeling hier op aan. Ik kijk elke keer weer uit naar de stoelmassage. Bedankt Jessica!!

Patricia van der Nat
9 maanden geleden

Ben nu iets langer dan een jaar onder behandeling bij Jessica voor hoofdzakelijk mijn exceem klachten. Sinds mijn 20e loop ik al van dermatoloog naar alternatieve geneeswijze en tot nog toe niet succesvol. Sinds ik bij Jessica onder behandeling ben krijg ik deze klachten steeds meer onder controle. Nu al een half jaar geen plekken en jeuk meer op mijn handen. Ik vind Jessica zeer deskundig en ik voel me altijd helemaal mezelf. Samen met de behandeling en het aanpassen van mijn eetpatroon gaat het goed. Dankjewel hiervoor!

Anne van Dijk
een jaar geleden

Sinds een klein jaar ben ik onder behandeling bij Jessica voor een (tot nu toe) onvervulde kinderwens. Jessica is zeer deskundig, ze weet waar ze het over heeft en werkt op een rustige, prettige manier, waardoor ik me al snel op mijn gemak voelde. Ze heeft mijn lichaam meer in balans gebracht, gezorgd dat ik me beter en fitter voel, en dat ik minder last heb van de bijwerkingen van de hormoonbehandelingen (zoals vocht vasthouden). Veel dank daarvoor!

Ruben wrekenhorst
2 jaar geleden

lieve jessica

bedankt dat je mij helpt om mijn hoofd een beetje leeg te maken. Het gaat heel goed met de massage.
tot de volgende afspraak

veel liefs Ruben(7 jaar)

Karin van Koningsveld
3 jaar geleden

Onze dochter (13 jr) is voor een aantal behandelingen bij je geweest. Ze voelde zich op haar gemak en je open manier van omgang werd door ons beide als zeer prettig ervaren! Bedankt voor je hulp!

Olaf van der Drift
3 jaar geleden

Door de rug gegaan en geen kant meer op kunnen. Na je behandeling weer een stuk mobieler! Dank je Jessica!

Tamara Uljee
3 jaar geleden

Ontzettend trots op mijn zus. Je verwezenlijkt je dromen op een super mooie en professionele manier. En hebt me al paar keer geweldig geholpen door je massage therapie.

Colette Sertons
3 jaar geleden

Lieve Jessica. Wat heb je een geweldig mooie website gemaakt. Ziet er prachtig uit. De informatie is helder geformuleerd. Je bent helemaal jij in je schrijven. Knap gedaan!!
Liefs C.

Rutger
3 jaar geleden

Goeie website Jessica!
Overzichtelijk en duidelijk, fijn.
Ik wens je heel veel succes en plezier met het helpen van mensen want ik weet dat het je daar om te doen is. Je hebt veel te bieden!