Selluf doennnnn

Gepubliceerd op 29 februari 2024 om 10:12
massagetherapie Apeldoorn voor tuina massage acupunctuur cranio sacraal

Bij veel van mijn klanten speelt dat ze vinden dat ze iets zelf moeten kunnen. Ook ik heb die neiging als ondernemer. Administratie, belastingaangifte, website bouwen en bijhouden, marketing….. en daarnaast wil ik uiteraard de best mogelijke therapeut zijn. En, je raadt het al, alles zelf doen is misschien wel kostenbesparend, maar niet altijd de oplossing die de meest optimale uitkomsten biedt. Zo vind ik het bijvoorbeeld heel lastig om uit te leggen, wat ik nou eigenlijk doe. En hoe trek je dan (de juiste) nieuwe klanten naar je toe?

 

M’n frustratie op dit gebied was de afgelopen maanden aardig opgelopen (zoals gezegd, ik ben gewoon een mens). Tijd om er mee aan de slag te gaan!

 

Een fijne klant tipte me op Catelijne Hol van Catelijne Werkt. Bij het kennismaken bleek al snel dat we elkaar goed aanvoelen en aanvullen. En dus zijn we nu samen aan de slag. Het is zo inspirerend om met Catelijne te werken! Ze ziet precies wanneer er in mijn hoofd een error ontstaat, geeft me dan een duwtje of stelt een vraag, waardoor bij mij het kwartje valt (en soms zelfs een dikke euro 😉).

 

Catelijne  helpt me helder te krijgen welke woorden ik kan gebruiken, welk verhaal ik te vertellen heb. Er gaan luikjes open in m’n hoofd, de informatie of gedachten die er al die tijd al zaten krijgen de ruimte en zo kan ik zelf de juiste woorden vinden. En dat zorgt er (straks) voor dat potentiële klanten beter snappen wat ze bij mij kunnen komen halen.

 

We zitten pas midden in het proces, maar ik voel me nu al zoveel meer ‘kapitein op eigen schip’. En het is zo fijn om even wat hulp te krijgen, zodat ik straks weer ‘selluf’ verder kan!

 

Eigenlijk is dit ook zoals ik werk ik met mijn klanten: inzetten op eigen kracht, prikkelen, uitdagen, samen onderzoeken wat werkt. En heel vaak levert dat verrassend mooie resultaten op en ontstaat er ruimte waar klanten dat niet verwacht hadden. En helpt dat ze net die stap vooruit, waardoor ze daarna weer zelf verder kunnen.

 

Nieuwsgierig of ik jou bij iets kan helpen weer kapitein op eigen schip te worden? Neem gerust contact met me op

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.