Vind je Levenskracht terug!

Je bent op een punt in je leven belandt dat niet alles even lekker loopt. Misschien heb je lichamelijke pijn, die maar niet weg wil. Misschien lijkt het of iedereen altijd maar ruzie met je maakt. Of heb je last van angsten. Oftewel je staat niet in je kracht. En graag zou je passievol en dansend door het leven gaan. Maar iets houdt je daarin momenteel tegen.

Ik wil dat je weet dat er altijd verbetering mogelijk is. Je lichaam staat altijd in de herstelmodus. En jij bent degene die daar de grootste invloed op hebt. Je kunt gebruik maken van dat wat je goed kunt, om te zorgen dat dat wat minder goed gaat beter lukt. Voel maar hoeveel 'aanmodderen' je kost en ga voelen hoeveel 'in je kracht staan' je kan opleveren. 

Als massage-therapeut/acupuncturist/coach ben ik gespecialiseerd in veranderprocessen. Ook specialiseer ik me in het behandelen van restklachten na operatie of ongeluk.

Graag begeleid ik je bij jouw veranderproces. Ik kan je ‘google-maps’ zijn en je de weg naar je eigen levenskracht wijzen. Zodat je op pad kunt. Naar een andere relatie met jezelf, waardoor je sterker in je schoenen staat. En je Levenskracht weer gaat stromen.

Waarom een traject aangaan?

Zat er maar een knopje op je lijf dat je kon indrukken en dan was alles beter. Zo werkt het vaak niet, helaas. Verandering is wat nodig is. Veranderen is een proces en kost tijd. Om met vallen en opstaan uit te zoeken wat voor jou werkt en wat niet. Fouten maken, succesjes boeken. Vertrouwen opbouwen met kleine stapjes en soms grote sprongen. En dan ook echt wat bereiken.

Kan je dat ook zelf? Vast wel. Er zijn zoveel wegen die naar Rome leiden. Maar wat is het prettig om iemand te hebben die de 'google-maps' kaart al wat kent en die je de weg kan wijzen. En die je bij de les houdt, want het is ozo gemakkelijk om in de waan van de dag weer even met iets anders bezig te gaan. Met wie je kunt sparren, waar je je vragen kwijt kunt en ook je ei. Die met je meeleeft, je aanmoedigt en waar nodig je een liefdevol duwtje in de goede richting geeft. Ik wil graag een eindje met je oplopen op je pad!

Voor wie?

Je bent er klaar voor, voor echte verandering in je leven. Om niet langer om de hete brei heen te draaien, maar het probleem aan te gaan. Je bent gemotiveerd om te doen wat nodig is om werkelijke verandering te creëren. Je weet dat dit de nodige pijn, emoties en weerstand met zich mee kan brengen en je kunt je eigen emoties (ver)dragen. En/of je hebt steun van een supportsysteem om je door moeilijke momenten heen te halen.

Het resultaat

Aan het eind van een traject heb je inzicht in hoe dingen voor jou werken. Je hebt een beter contact met je lijf, met jezelf, met wie je werkelijk bent. Je hebt tools en vaardigheden die je de rest van je leven kunt inzetten. Je herkent je early warning signalen, zodat je minder ver 'afglijdt' voor je actie onderneemt.

Aanbod

alle trajecten starten met een (telefonisch) gesprek om te zien of we een match zijn. Je gaat een investering doen en je wilt dus weten of het klikt. Zonder wederzijds vertrouwen gebeurt er immers niks. Wil je zo'n gesprek plannen, klik dan hier

Besluiten we met elkaar aan het werk te gaan dan trappen we af met een interview. Dit wordt opgenomen, zodat je dat later in het traject nog eens kunt terugluisteren en merken op welke punten je gegroeid bent en waar we nog werk te doen hebben. Dit kan online of live bij mij in de praktijk.

Ieder traject bestaat vervolgens uit een op maat gemaakt pakket van intensieve één op één sessies, huiswerkopdrachten en persoonlijke begeleiding. De één op één sessies zijn in overleg gebaseerd op tuina massage-therapie of acupunctuur of een combinatie daarvan. Ook is een stuk coaching en het gebruik van andere technieken, zoals uit de cranio sacraal therapie, hypnotherapie, sensorische integratie therapie etc onderdeel van de sessies.

Vliegende start (duur 2 maanden)

5 intensieve één op één sessies van 1 uur in 2 maanden, kort en intensief

tarief: € 500,- (ipv € 550,- wanneer je losse sessies zou doen)

Traject van 3 maanden

4 intensieve één op één sessies van 1 uur in 3 maanden, als je een bepaald aspect in je leven onder de loep wilt nemen

tarief: € 400,- (ipv € 440,- wanneer je losse sessies zou doen)

Traject van 6 maanden

7 intensieve één op één sessies in 6 maanden, als je diepgaand een aantal dingen in je leven wilt veranderen

tarief: € 665,- (ipv € 770,- wanneer je losse sessies zou doen)

Jaartraject

12 intensieve één op één sessies in 12 maanden, als je grote stappen wilt maken in hoe je in het leven staat

tarief: € 1.110,- (ipv € 1.320,- wanneer je losse sessies zou doen)

 

 

Ieder traject richt zich op:

  • het vergroten van zelfredzaamheid en zelfvertrouwen
  • het wegnemen van pijn
  • het herstellen van lichamelijke en mentale balans
  • het aangaan van verandering op levensgebieden waar het niet lekker loopt
  • en daarmee op het vergroten van levenskracht en levensgeluk!