nieuws

Mei 2019

Moederdag actie

12 mei is het weer moederdag. Zoek je een leuk kado om haar te verrassen? Levenskracht massage-therapie heeft een fijne actie: 40 minuten ontspanningsmassage voor slechts € 32,50! Tijdelijk (tot 18 mei) te boeken via  https://personalitydepraktijk.boekingapp.nl/ onder de tab 'moederdag actie'. Je vindt daar nog een aantal andere leuke aanbiedingen ook, van manicure tot schoonheidsbehandeling. We hopen je (moeder) snel te zien!

Lees meer »

EHBO

Wat doe je als er een acute medische situatie ontstaat? Ik ben weer helemaal actueel met mijn EHBO diploma. Zo weet ik wat te doen en blijf ik voldoen aan de eisen van de beroepsvereniging Zhong. Een veilig gevoel.

Lees meer »
April 2019

Mag het een onsje ingewikkelder?

Twijfel je of ik je kan masseren, omdat je niet plat op een massagetafel kunt liggen? Ik mag graag meedenken, als het een beetje ingewikkelder ligt. Zo masseer ik mensen in een rolstoel, op een stoelmassage stoel, of liggende op hun zij op de massagebank. Vaak valt er wel een mouw aan te passen, als we samen de mogelijkheden en onmogelijkheden bespreken. Laat het je dus niet direct ontmoedigen, maar informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer »
Maart 2019

mooie complimenten

Maandag ontving ik twee prachtige complimenten van klanten. De eerste was een stoelmassage-klant die na afloop zei: "jij krijgt in 10 minuten voor elkaar wat een andere masseur in een half uur nog niet voor elkaar krijgt. Je zit altijd precies op de goede punten". Je begrijpt, dat vond ik leuk om te horen. S'avonds had ik een klant in mijn praktijk, die zo enthousiast was over de duurzaamheid van het effect van mijn behandelingen, in vergelijking met andere massages. Nou, toen kon mijn dag natuurlijk echt niet meer stuk! 

Lees meer »
Januari 2019

Stoelmassages aangeboden

Stoelmassages zijn fijn, een heerlijk moment van ontspanning. Zeker als ze met enige regelmaat aangeboden worden, biedt het een goede uitlaatklep voor spanningen. Medewerkers hebben hier baat bij en het vergroot de betrokkenheid bij het werk. Daarnaast ben ik geen 'gewone' stoelmasseur. Als massage-therapeut kan ik meer bieden. Geen stoelmassage is bij mij hetzelfde. Zoveel als de tijd het toelaat, spits ik de massage toe op de individuele situatie en/of klachten van de medewerker. Daarmee kan ik niet alleen verlichting bieden aan de veel voorkomende nek- en schouderklachten, maar pas ik ook therapeutische grepen toe op bijvoorbeeld klachten zoals tenniselleboog, hoofdpijn of rugklachten. De massagetechnieken en -grepen die ik gebruik zijn gebaseerd op de Chinese geneeskunde vorm Tuina (spreek uit twiena)

Als stoelmasseur ben ik altijd op zoek naar bedrijven die geïnteresseerd kunnen zijn. Weet jij een bedrijf waar ik eens kan polsen voor interesse? Dan hoor ik graag van je. Mocht het tot een opdracht leiden, dan krijg je van mij een half uur ontspanningsmassage kado als dank!

Lees meer »

Ladies night bij Fit For Free

Woensdagavond 6 februari houdt Fit For Free aan de Vlijtseweg in Apeldoorn een ladies night. Levenskracht massage-therapie gaat daar samen met De Praktijk bij zijn! Je kunt bij onze stand terecht voor een heerlijke voet-behandeling, massage of huidverzorging tegen een heel vriendelijk bedragje van €10,-. Dit bedrag kan je weer terugverdienen, want je krijgt dan direct 4 kortingsbonnen van €2,50 mee, die je bij De Praktijk en Levenskracht massage-therapie kunt inleveren bij vervolgafspraken (1 per keer uiteraard). Dus: zin in een leuke avond met je vriendinnen? Neem ze mee naar de ladies night op 6 februari 2019 bij Fit For Free Vlijtseweg. Hou ook hun facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Lees meer »