nieuws

Februari 2020

Extra leuke werkdag

Soms is je werkdag zomaar ineens nog leuker: een lieve klant bracht een bosje tulpen mee. Nou, daar word ik spontaan helemaal blij van!

Lees meer »
December 2019

Sinterklaas kado!

Wat heb ik toch een prachtig vak. Wanneer ik aankom op locatie voor het geven van stoelmassages word ik steevast met gejuich begroet. Gisteren werd ik zelfs verrast met een verlaat sinterklaas kado met een passend stukje tekst: er valt altijd wel wat te vormen en te kneden. Werd er helemaal warm van. Uitgepakt bleek het boetseerklei te zijn. Superleuk toch?! Bedankt Gert!

Lees meer »
November 2019

Innovatie-evenement bij grote verzekeraar

Donderdag 28-11-2019 reisde ik af naar Zoetermeer. Nationale-Nederlanden organiseerde een 'hackathon', waar zo'n 100 werknemers werden uitgedaagd na te denken over innovatieve oplossingen voor klanten. En ik mocht daar een bijdrage aanleveren door heerlijk ontspannende stoelmassages te geven. De beste ideeën ontstaan immers als je ontspannen bent! De inschrijflijst was binnen een mum van tijd geheel vol. In een heerlijk positieve en dynamische sfeer heb ik 18 stoelmassages mogen geven. Het was een feest om er bij te zijn!

Lees meer »

Tarieven 2020 in de maak

Het jaar 2019 is aan zijn laatste maanden begonnen. Tijd om de zorgverzekeraars in de gaten te houden: welke behandelingen worden in 2020 vergoed en is het handig of nodig om van verzekeraar te wissen of een ander aanvullend pakket te kiezen?

Voor de behandelingen van Levenskracht massage-therapie geldt dat er nieuwe tarieven komen in 2020. Ik ben hier nog volop mee bezig, maar zodra ze definitief zijn zal ik de prijzen op de website bekend maken. Heel even geduld dus nog.

Lees meer »
Oktober 2019

Acupunctuur: weer een stap verder

Dinsdag 1 oktober geslaagd voor 3 (van de 9) modules van de acupunctuur opleiding die ik aan het volgen ben. In november en december staan de praktijkexamens van de andere 6 modules op het programma. Ik ga er hard aan werken om die ook met een mooi resultaat te kunnen afsluiten!

Lees meer »
September 2019

Stress en burnout

Donderdag 26 september volgde ik een bijscholing op het gebied van stress en burnout. Dit onderwerp interesseert me enorm; niet alleen heb ik aardig wat cliënten die met deze problematiek kampen, ook heb ik zelf lange tijd last gehad van stressgerelateerde klachten. Deze bijscholing bracht me verdieping op welke effecten (langdurige) stress op het lichaam en je mentale gemoedstoestand hebben. Daarnaast heeft het me duidelijk inzicht gegeven dat stress een niet te onderschatten factor in iemands (on)gezondheid is en welke hulp ik daarbij als therapeut kan geven. Een belangrijke rol voor mij als therapeut is om iemand terug in contact te brengen met zijn/haar lijf en de signalen die je lichaam afgeeft. Herkennen van de signalen is een cruciale stap in de richting van gezondheid en zo makkelijk nog niet. Daarbij kan ik helpen. Heb je last van stressgerelateerde klachten? Of ken je iemand die wel wat hulp op dit gebied kan gebruiken? Graag geef ik meer informatie en laat ik je voelen wat ik als therapeut kan betekenen. Neem contact op voor een kennismakingsafspraak via Contact

Lees meer »