Waarschuwingslampje

Gepubliceerd op 6 juni 2023 om 14:14

Stel je even voor: ik zit in de auto en heb net anderhalf uur file achter de rug. Ik ben er bijna, ik kijk ok om me heen, waar ik precies moet zijn voor mijn afspraak. Ben al behoorlijk te laat. Mijn gezicht vertrekt, als er op het dashboard zo’n verrekt waarschuwingslampje oplicht. Neeeeee, niet nu, niet hier, zo ver van huis! Mn hart gaat tekeer van de stress.

Boekje erbij (ik weet echt niets van auto’s….), het lampje blijkt het ‘bandenspanning te laag’ te betekenen. Al meer dan 30 jaar mn rijbewijs, maar nog nooit dit lampje gezien en dus geen idee: hoe erg is dat? Kan ik daarmee dat hele eind nog terug rijden? Moet ik de ANWB bellen???? Paniek!

Gelukkig kent mijn afspraak dit lampje wel. En legt me uit wat te doen. Dat geeft wat rust.

En zo sta ik een uur later bij een benzinepomp. Toeval of niet, voor me in de rij staat een dame voor wie het overduidelijk ook de allereerste keer was dat ze dit doet. Samen vogelen we het uit. Brengen we eerst bij haar auto de banden op spanning, en dan bij mij. Leermomentje! Muziekje aan en al mee blèrend rij ik terug naar huis. Dit keer zonder file.

Wist je dat op jouw lijf ook ‘waarschuwingslampjes’ aan kunnen gaan? En weet je niet wat ze betekenen? Gelukkig heb ik meer verstand van dat soort lampjes! Graag ben ik je partner in het opsporen en interpreteren van jouw waarschuwingssignalen. En kan ik je helpen met instructies om hiermee aan de slag te gaan. Zodat ook jij weer zingend door het leven kunt.   

Plan een kennismakingsgesprek om te zien of we een match zijn via https://levenskrachtmassage.clientomgeving.nl/afspraak-maken?t=HhQuo82h . En kom erachter of je een traject bij me wilt starten. Dat is al mogelijk vanaf € 600,- (soms voor een gedeelte vergoed door je zorgverzekeraar). Voor meer informatie over alle trajecten zie Levenskracht!.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.