Tarieven

Kennismaking met de therapeutische massage van Levenskracht massage-therapie

Kosten: € 15,- (Niet vergoed door je zorgverzekeraar)

 

Kom in Balans therapeutische massage

Kosten:

Eerste afspraak: € 87,50 voor 60 minuten (mogelijk gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar)

Vervolg afspraak: € 67,50 voor 60 minuten (mogelijk gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar)

 

Optimaal Resultaat therapeutische massage

Kosten:

Eerste afspraak: € 120,- voor 90 minuten (mogelijk gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar)

Vervolg afspraak: € 100,- voor 90 minuten (mogelijk gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar)

 

Strippenkaart

5 behandelingen van 60 minuten: € 320,- (ipv € 337,50)

10 behandelingen van 60 minuten: € 625,- (ipv € 675,-)

5 behandelingen van 90 minuten: € 465,- (ipv € 500,-).

Massage-therapie Behandelingen

Kennismaking met de therapeutische massage van Levenskracht massage-therapie
Als je nog niet eerder bent geweest en kennis wilt maken met deze therapeutische massagevorm
Wil je onderzoeken wat Levenskracht massage-therapie voor je kan betekenen en eerst kennismaken voor je een behandeltraject ingaat? Dat kan. In een half uur kun je in het kort je klachten uitleggen en alle vragen stellen die je hebt. Ook geef ik je een korte massage van ongeveer 15 minuten, zodat je kunt voelen hoe mijn massage aanvoelt. Zo kun je in korte tijd een beeld vormen op basis waarvan je kunt besluiten al dan niet een behandeltraject in te gaan.

Deze variant is slechts beperkt online te boeken. Om een kennismakingsafspraak te maken, kun je ook contact opnemen via: 06-46062634 (bellen of whats-app) of via jessica@levenskrachtmassage.nl

Tijdsduur massage: circa 15 minuten.
Tijd geblokkeerd in de agenda voor je: 30 minuten.
Kosten: € 15,- (Niet vergoed door je zorgverzekeraar)

 

Kom in Balans therapeutische massage
Heb je een lichamelijke klacht, zoals bijvoorbeeld een zere schouder, een tenniselleboog, lage rugklachten, menstruatieklachten of knieklachten? Dan is deze behandeling geschikt om daar verbetering in te brengen. Spelen er nog andere dingen mee, zoals vermoeidheid, slaapproblemen, (overwerkt) verdriet, depressie of angst? Ook dan ben je bij Levenskracht massage-therapie aan het juiste adres.

In de behandelingen gaan we op zoek naar de veroorzaker of instandhouder van de klacht(en). Om de klacht te verhelpen zet ik massage-therapie in. Ook kan ik gebruik maken van een aantal aanvullende methoden zoals het zetten van acupunctuurnaalden, cupping, moxa en/of guasha (zie extra info). Na een aantal behandelingen evalueren we de veranderingen en besluiten we samen hoe verder te gaan. Vaak is er na enkele behandelingen al een grote verbetering te merken.

Tijdsduur behandeling: circa 60 minuten.
Extra tijd geblokkeerd in de agenda voor je: 15 minuten.
Kosten:

eerste behandeling: € 87,50 voor 60 minuten (mogelijk gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar)

vervolg behandeling: € 67,50 voor 60 minuten (mogelijk gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar)

Soms is een andere tijdsduur beter passend bij de situatie. In overleg is het mogelijk om een andere tijdsduur (en prijs) af te spreken. Neem daarvoor contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Optimaal Resultaat therapeutische massage

Soms is een situatie zeer complex en is er meer tijd nodig. Of vindt je het prettig om wat langer de tijd te nemen, zodat er meer ontspanning kan ontstaan. Dan is de Optimaal Resultaat behandeling de keuze voor jou. 

Tijdsduur behandeling: circa 90 minuten.
Extra tijd geblokkeerd in de agenda voor je: 15 minuten.
Kosten:

eerste behandeling: € 120,- voor 90 minuten (mogelijk gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar)

vervolg behandeling: € 100,- voor 90 minuten (mogelijk gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar)

 

Strippenkaart

Nieuw is de mogelijkheid om een (persoonlijke) strippenkaart te kopen. Voor 5 behandelingen van 60 minuten betaal je dan € 320,- (ipv € 337,50) en een strippenkaart van 10 behandelingen van 60 minuten kost € 625,- (ipv € 675,-). Voor 5 behandelingen van 90 minuten is de prijs € 465,- (ipv € 500,-).

Er zijn wel enkele spelregels: de kaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar, de strippenkaart is geldig tot en met 6 maanden na een prijswijziging, je kunt maximaal 1  kortingsbon/kadobon gebruiken in combinatie met de aanschaf van een strippenkaart,  verder niet in combinatie met andere acties, (uitsluitend) bij overlijden of verhuizen naar verder dan 30 minuten van Apeldoorn is het mogelijk het restant bedrag retour te ontvangen onder aftrek van genoten behandelingen tegen de toen geldende normale prijs.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Mijn therapeutische massage behandelingen worden (deels) vergoed in het aanvullende pakket van veel zorgverzekeraars.

Levenskracht massage-therapie is voor Tuina massage-therapie aangesloten bij beroepsvereniging NVTCG Zhong. Van therapeuten die zijn aangesloten bij de NVTCG Zhong wordt de behandeling meestal (deels) vergoed. De beroepsvereniging garandeert de kwaliteit van haar leden: alle behandelaars voldoen aan de eisen gesteld door de zorgverzekeraars.

Voorwaarde voor (gedeeltelijke) vergoeding is wel dat je een aanvullende pakket hebt, waarin je zorgverzekeraar Chinese geneeswijzen, en daarvan specifiek Tuina massage-therapie (prestatiecode 24105), in de categorie alternatieve geneeswijzen heeft opgenomen. De meeste, maar niet alle verzekeraars, vergoeden Chinese geneeswijzen, en daarvan vergoedt een deel ook de Tuina massage-therapie. Hoeveel maximaal wordt vergoed, per keer en per jaar, verschilt per zorgverzekeraar.

Je kunt dit zelf checken in de vergoedingenlijst op ZorgWijzer via https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chinese-geneeswijzen#vergoedingen

Let op dit is een globaal overzicht waaraan geen rechten ontleend kunnen worden. Check vooraf met je eigen zorgverzekeraar of het vergoed wordt, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan! Het gaat hier om prestatiecode 24105, Tuina massage-therapie. Van de volgende zorgverzekeraars is het in ieder geval zeker dat ze de behandelingen niet vergoeden, ondanks dat het overzicht suggereert van wel: CZ, Nationale-Nederlanden, Ohra, Zorg en Zekerheid

NVTCG Zhong registratienummer: 2016013

Aangesloten bij KAB

Voor alle duidelijkheid: ik val niet onder de vergoeding voor acupuncturist.

 

 

Chinese Geneeskunde wordt nog wel eens geassocieerd met 'medicijnen' gemaakt van dierlijke materialen, zoals de hoorn van neushoorn. Ik wil benadrukken dat ik in mijn praktijk absoluut niet hiermee werk. Eventuele kruiden die ik kan aanraden zijn plantaardig.