nieuws

November 2019

Innovatie-evenement bij grote verzekeraar

Donderdag 28-11-2019 reisde ik af naar Zoetermeer. Nationale-Nederlanden organiseerde een 'hackathon', waar zo'n 100 werknemers werden uitgedaagd na te denken over innovatieve oplossingen voor klanten. En ik mocht daar een bijdrage aanleveren door heerlijk ontspannende stoelmassages te geven. De beste ideeën ontstaan immers als je ontspannen bent! De inschrijflijst was binnen een mum van tijd geheel vol. In een heerlijk positieve en dynamische sfeer heb ik 18 stoelmassages mogen geven. Het was een feest om er bij te zijn!

Lees meer »

Tarieven 2020 in de maak

Het jaar 2019 is aan zijn laatste maanden begonnen. Tijd om de zorgverzekeraars in de gaten te houden: welke behandelingen worden in 2020 vergoed en is het handig of nodig om van verzekeraar te wissen of een ander aanvullend pakket te kiezen?

Voor de behandelingen van Levenskracht massage-therapie geldt dat er nieuwe tarieven komen in 2020. Ik ben hier nog volop mee bezig, maar zodra ze definitief zijn zal ik de prijzen op de website bekend maken. Heel even geduld dus nog.

Lees meer »
Oktober 2019

Acupunctuur: weer een stap verder

Dinsdag 1 oktober geslaagd voor 3 (van de 9) modules van de acupunctuur opleiding die ik aan het volgen ben. In november en december staan de praktijkexamens van de andere 6 modules op het programma. Ik ga er hard aan werken om die ook met een mooi resultaat te kunnen afsluiten!

Lees meer »
September 2019

Stress en burnout

Donderdag 26 september volgde ik een bijscholing op het gebied van stress en burnout. Dit onderwerp interesseert me enorm; niet alleen heb ik aardig wat cliënten die met deze problematiek kampen, ook heb ik zelf lange tijd last gehad van stressgerelateerde klachten. Deze bijscholing bracht me verdieping op welke effecten (langdurige) stress op het lichaam en je mentale gemoedstoestand hebben. Daarnaast heeft het me duidelijk inzicht gegeven dat stress een niet te onderschatten factor in iemands (on)gezondheid is en welke hulp ik daarbij als therapeut kan geven. Een belangrijke rol voor mij als therapeut is om iemand terug in contact te brengen met zijn/haar lijf en de signalen die je lichaam afgeeft. Herkennen van de signalen is een cruciale stap in de richting van gezondheid en zo makkelijk nog niet. Daarbij kan ik helpen. Heb je last van stressgerelateerde klachten? Of ken je iemand die wel wat hulp op dit gebied kan gebruiken? Graag geef ik meer informatie en laat ik je voelen wat ik als therapeut kan betekenen. Neem contact op voor een kennismakingsafspraak via Contact

Lees meer »

Bijscholing marketing

Zaterdag 7 september woonde ik een bijscholing op het gebied van marketing bij. Super interessant! Ik heb weer een paar nieuwe ideeën opgedaan hoe ik beter zichtbaar ben voor mensen die graag van hun klachten af willen. Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over mijn werkwijze? Boek gerust een kennismakingsmassage. Die bevat een massage van 15 minuten en ruimte om al je vragen te stellen. En dat voor een heel vriendelijke prijsje! 

Lees meer »
Juli 2019

Chronische rugklachten

In mijn praktijk ontvang ik veel mensen met rugklachten. Deze lopen uiteen van lage rugklachten tot een schouder die vast lijkt te zitten door spanning op een deel van de rug. Meestal lukt het met de krachtige massage-technieken wel om daar duidelijk verbetering in te krijgen. Maar het is altijd fijn om meer te kunnen aanbieden voor die klachten die niet veel lijken te verbeteren. De techniek die ik hiervoor geleerd heb zet steeds 4 acupunctuur naalden per ruggenwervel. Hiermee kom je nog dieper dan met de massage en ontspan je zelfs de allerdiepst liggende lange rugspieren. Deze rug-behandeling wordt altijd vooraf gegaan door een controle van de reflexzones van de buik en de behandeling daarvan (zie het stukje over Hara). Deze combinatie van technieken helpt bij de meest hardnekkige rugklachten, zelfs bij scoliose. Benieuwd of dit iets voor jou kan zijn? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer »