Vergoeding door zorgverzekeraar

Gepubliceerd op 4 oktober 2018 om 13:31

Goed nieuws van Levenskracht massage-therapie! Vanaf 1 oktober 2018 worden mijn therapeutische behandelingen vergoed in het aanvullende pakket van zorgverzekeraars! 

Levenskracht massage-therapie is aangesloten bij beroepsvereniging Zhong. Van therapeuten die zijn aangesloten bij de Zhong wordt de behandeling vergoed. De beroepsvereniging garandeert de kwaliteit van haar leden: alle behandelaars voldoen aan de eisen gesteld door de zorgverzekeraars.

Voorwaarde voor (gedeeltelijke) vergoeding is wel dat je een aanvullende pakket* hebt, waarin je zorgverzekeraar Chinese geneeswijzen in de categorie alternatieve geneeswijzen heeft opgenomen. De meeste, maar niet alle verzekeraars, vergoeden Chinese geneeswijzen. Hoeveel maximaal wordt vergoed, per keer en per jaar, verschilt per zorgverzekeraar.

Je kunt dit zelf checken in de vergoedingenlijst op ZorgWijzer via https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chinese-geneeswijzen#vergoedingen

Hiermee worden mijn therapeutische behandelingen toegankelijk(er) voor een grotere groep mensen en daar ben ik heel blij mee. Dus heb je een lichamelijke klacht waar je van af wil, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via de contact-button hiernaast, via 06-46062634 of via De Praktijk op de Edisonlaan, waar ik gevestigd ben.

Ik hoop je snel in mijn praktijk te mogen begroeten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.