nieuws

Februari 2018

Les 3 van acupunctuur opleiding

Afgelopen vrijdag alweer les 3 van de acupunctuur opleiding gehad. Het bijzondere van deze opleiding is dat we leren voelen aan de pols of het zetten van iedere naald effect heeft. Na iedere naald verandert er iets in het lichaam en je energiestroom. Om dit te kunnen leren oefenen we op elkaar. En dat maakt het heel bijzonder: je leert je klasgenoten goed kennen en we hebben een speciale band met elkaar. Ik ga er iedere keer met heel veel plezier naar toe en kom helemaal vol enthousiasme terug! Dit keer hebben we gewerkt met het zetten van naalden rondom littekens om de verstorende werking op de energiestromen weg te nemen. Ik zie alweer uit naar volgende les!

Lees meer »
Januari 2018

Stoelmassages bij bedrijven

Afgelopen week heb ik 4 dagdelen stoelmassages gegeven bij Nationale-Nederlanden, mijn huidige werkgever. In korte massages van ongeveer 10 minuten behandelde ik nek, schouders en bovenrug. Soms op de massagestoel, soms op de werkplek. Ik heb hele leuke, enthousiaste reacties gekregen. Zo zie je maar, zelfs een kort momentje van ontspanning wordt zeer op prijs gesteld door werknemers!

.

Lees meer »

Medische Basiskennis opleiding: les 8 alweer achter de rug

Om straks in aanmerking te kunnen komen vergoed te worden door zorgverzekeraars (in het aanvullende pakket) ben je verplicht de opleiding Medische Basiskennis te doen. Een interessante en leerzame opleiding! Afgelopen dinsdag hadden we alweer les 8 (van de 15). Ditmaal 2 onderwerpen: welke ziektes treffen we aan bij longen/luchtwegen en welke in de urinewegen? Iedere les wordt afgesloten met een toets en gelukkig ging die me goed af.

.

Lees meer »

Eigen Baas avondschool

Vanaf 1 maart ga ik fulltime voor Levenskracht massage-therapie. Om mijn kennis van de verschillende aspecten van het ondernemerschap weer eens op te frissen en bij te spijkeren heb ik me ingeschreven op de 10 weekse 'Eigen Baas Avondschool'. Met een divers pluimage aan (door)startende ondernemers gingen we afgelopen maandag van start. Het was een inspirerende en motiverende avond!

.

Lees meer »
December 2017

Fijne feestdagen!

Nog heel eventjes en dan is het Kerst. Wat vliegt de tijd! Ik wens iedereen fijne feestdagen en een mooi en gezond begin van 2018!

.

Lees meer »

Nieuwe massagestoel

Omdat ik een paar grote stoelmassage opdrachten heb gehad en ga doen vond ik het wel tijd om een goede nieuwe massagestoel aan te schaffen. Het is de ergo pro van Stronglite geworden en wat een fantastische stoel is het! Hij is optimaal individueel instelbaar. Natuurlijk heb ik er zelf al even op gezeten en ik ben erg enthousiast! Dit geeft me perfecte mogelijkheden om mensen een heerlijk ontspannen momentje op het werk te geven!

.

Lees meer »