Vrij Leven!

Gepubliceerd op 8 november 2021 om 12:39

Al een tijdje was ik meer en meer geïnteresseerd geraakt in de body-mind connectie. Ik merkte dat ik een aantal klanten had waar ik meer resultaat mogelijk zag dan dat we voor elkaar kregen. En ik had steeds het vermoeden dat daar onderliggende emotionele pijn aan ten grondslag lag. Maar hoe kom je daarbij? En hoe ruim je dat op? Dat waren vragen die me bezig hielden.

 

Tot ik afgelopen maart in aanraking kwam met Bas van Pelt, acupuncturist in Alkmaar, die een bijscholing aanbiedt precies op dat stuk. Hij heeft de Aser-methode ontwikkeld, die een combinatie is van acupunctuur, hypnotherapeutische en cranio sacrale technieken en coaching.  Ik was geïnteresseerd en na wat wikken en wegen besloot ik die bijscholing te gaan volgen. Daar heb ik geen spijt van gehad! De dagen waren intens, leerzaam en vol verbinding, prachtig!

 

En toen was daar afgelopen vrijdag ineens de 10e en laatste lesdag. De tijd is omgevlogen. We hebben het gevierd met een heerlijke lunch in de Koffiemolen. Nu resteert nog een paar dagen stage lopen. Vanaf januari mag ik me licentiehouder noemen van zijn methode: de Aser-methode. Bekend van het boek “Vrij Leven, los van stress en oude patronen”. Uiteraard integreer ik mijn vaardigheden als massage-therapeut er ook in.

 

Wil jij weten of de Aser-methode ook voor jou iets kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.