Nieuwe stap: de Aser-methode

Gepubliceerd op 20 september 2021 om 10:52

O, help! Dat is het eerste wat ik dacht in reactie op een app van acupuncturist Bas van Pelt. Bij hem doe ik de opleiding voor de Aser-methode (Acupuncture Stress Emotional Reset). Als ik de opleiding straks heb afgerond en stage heb gelopen ga ik ook met de Aser-methode werken en ben ik deel van zijn team. Vooruitlopend daarop heeft hij me nu alvast op zijn website bij de teamleden gezet. En dat is best even schrikken, als je je eigen hoofd zo op zijn website ziet! Maar ook super, natuurlijk! Zie https://asermethode.nl/ons-team-jessica-uljee/

 

Deze methode combineert acupunctuur/massage-therapie met allerlei technieken om (onbewuste) oude patronen te vinden en de emoties die daaronder vastzitten te bevrijden. En daardoor verdwijnen hardnekkige en chronische klachten die daardoor veroorzaakt werden. Prachtig!

 

Ben jij ook klaar om af te rekenen met wat oude ‘shit’? Dan kun je nu al bij me terecht voor de Aser-methode. En omdat ik nog in opleiding ben voor deze methode reken ik nog niet het volle pond. Interesse? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

____________________________________________________________________________

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.