Prijzen en zorgverzekering 2021

Gepubliceerd op 4 december 2020 om 18:36

Laatst kreeg ik van een klant de vraag welke zorgverzekeraar de behandelingen bij Levenskracht massage-therapie vergoedt en waar ze eventueel op moest letten bij het zoeken naar een passend pakket. Het antwoord dat ik haar gaf is wellicht ook interessant voor jou:

mijn eerste advies is om op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chinese-geneeswijzen te kijken. Daar zie je welke verzekeraars in ieder geval afvallen omdat ze geen Chinese geneeswijzen vergoeden. Om het daarna helemaal zeker te weten is het verstandig om de verzekeraar zelf te bellen en te vragen of ze in 2021 prestatiecode 24105 vergoeden. Deze code staat voor Tuina massage-therapie. En weeg vervolgens af wat je aan aanvullende premie moet betalen en wat je er aan vergoeding (maximaal) voor terug krijgt.

 

Levenskracht massage-therapie zal geen prijsverhoging doorvoeren per 1 januari. Wel komt er in 2021 de mogelijkheid om een "strippenkaart" aan te schaffen: voor 5 behandelingen van 60 minuten betaal je dan € 320,- (ipv € 337,50) en een strippenkaart van 10 behandelingen van 60 minuten kost € 625,- (ipv € 675,-). Meer hierover, en de bijbehorende voorwaarden, binnenkort op de pagina Behandelingen en prijzen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.