Mijn werkplek voor vandaag, not bad!

Gepubliceerd op 19 april 2023 om 11:38

Vandaag heb ik het geluk op een prachtige plek te mogen werken. Te reflecteren op mijn praktijk, te voelen waar mijn levenskracht zit en van daar uit weer nieuwe dingen te leren om zo mijn fijne klanten ook weer verder te kunnen brengen.


Ik verblijf een nachtje in hotel Spelderholt. Een hotel midden in het bos op de prachtige Veluwe, die tevens een leerschool is voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik vind dat nooit zo’n prettige term, vanwege het woord ‘beperking’. Maar dit hotel heeft het helemaal begrepen. Zij gaan uit van wat mensen WEL kunnen, hoe mensen in hun kracht kunnen komen met een klein beetje begrip en ondersteuning. En hoeveel plezier dat oplevert.


En dat is precies hoe ik in mijn werk sta. Van welke dingen waar je goed in bent kunnen we gebruik maken om (terug) in je kracht te komen en het plezier van in leven zijn weer volop te ervaren? Weg bij die pijn en richting plezier en levensgeluk. Met een beetje begrip en ondersteuning. Zodat je van een onderdeel van je probleem juist een onderdeel van je oplossing wordt.


Zit jij in de pijn, lichamelijk en/of emotioneel? En wil je richting plezier en levenskracht? Ben je bereid op zoek te gaan hoe dat te doen? En zoek je daarbij iemand voor dat stukje begrip en ondersteuning? Graag kom ik met je in gesprek. Zie Vrij Leven voor wat ik kan bieden. En heb je vragen of twijfels, laat het me weten, dan hebben we het erover. Fijne dag vandaag!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.