nieuws

Januari 2017

Pijnbestrijding module gestart!

Gisteren begonnen de lessen van Total Health weer na een decemberstop. De eerste dag van de module Pijnbestrijding dmv acupunctuur stond op het programma. Het was een leerzame en leuke dag. Ook wel spannend, om met acupunctuurnaalden aan de slag te gaan! Ik verheug me nu al op de volgende dag van deze module!

.

Lees meer »

www.yogarunningnature.nl: superleuk weekend van 23 tm 25 juli 2017

Op zaterdag 24 juni 2016 zal ik voor de tweede keer als masseur een bijdrage leveren aan een heel leuk weekend: Yoga Running Nature! In dit weekend wordt yoga gecombineerd met een running clinnic en wordt gekampeerd op een natuurcamping in Ommen. Zaterdagmiddag kun je optioneel een massage bij mij boeken. Kijk voor meer info of inschrijven op: www.yogarunningnature.nl

.

Lees meer »
December 2016

Module Kinder Tuina afgerond!

Kinderen zijn zo leuk om mee te werken! Altijd verrassend. En vaak heb je verbazend weinig nodig om goed resultaat te bereiken. De module Kinder Tuina heb ik inmiddels afgerond en de eerste resultaten in mijn praktijk zijn er!

.

Lees meer »
Oktober 2016

Tuina voor kinderen

Vandaag de eerste les van de module 'kinder Tuina' gehad. Bij kinderen is het energiesysteem nog niet volledig uitontwikkeld en erg volatiel. Kinderen kunnen van intens verdrietig in een ommezwaai weer lachen. En andersom. Dit vraagt om een andere aanpak bij de behandeling. Wist je dat klachten als ADHD, reflux, onrust, astma, eetlust problemen, buikpijn etc vaak heel goed te verminderen of zelfs weg te nemen zijn met kinder Tuina? Ook preventief werkt kinder Tuina heel goed. Neem contact met me op, als je hier meer over weten wilt!

.

Lees meer »

Scriptie onderwerp: vruchtbaarheidsproblemen

Heb je de wens om zwanger te worden, maar wil het maar niet lukken? Dit jaar onderzoek ik voor mijn scriptie in hoeverre Chinli-Tuina massage-therapie kan worden ingezet om die hartenwens in vervulling te laten gaan. Graag kom ik in contact met mensen die een nog onvervulde kinderwens hebben en die dat met mij willen onderzoeken. Daarbij bied ik het volgende: uitgebreide intake + 3 behandelingen voor € 100,-. Na die 3 behandelingen bekijken we samen of en hoe we verder gaan. Spreekt dit je/jullie aan, dan hoor ik graag van je!

.

Lees meer »