nieuws

Oktober 2016

Tuina voor kinderen

Vandaag de eerste les van de module 'kinder Tuina' gehad. Bij kinderen is het energiesysteem nog niet volledig uitontwikkeld en erg volatiel. Kinderen kunnen van intens verdrietig in een ommezwaai weer lachen. En andersom. Dit vraagt om een andere aanpak bij de behandeling. Wist je dat klachten als ADHD, reflux, onrust, astma, eetlust problemen, buikpijn etc vaak heel goed te verminderen of zelfs weg te nemen zijn met kinder Tuina? Ook preventief werkt kinder Tuina heel goed. Neem contact met me op, als je hier meer over weten wilt!

.

Lees meer »

Scriptie onderwerp: vruchtbaarheidsproblemen

Heb je de wens om zwanger te worden, maar wil het maar niet lukken? Dit jaar onderzoek ik voor mijn scriptie in hoeverre Chinli-Tuina massage-therapie kan worden ingezet om die hartenwens in vervulling te laten gaan. Graag kom ik in contact met mensen die een nog onvervulde kinderwens hebben en die dat met mij willen onderzoeken. Daarbij bied ik het volgende: uitgebreide intake + 3 behandelingen voor € 100,-. Na die 3 behandelingen bekijken we samen of en hoe we verder gaan. Spreekt dit je/jullie aan, dan hoor ik graag van je!

.

Lees meer »

Jaar 3 van start!

Dinsdag 27 september startte ik met het specialisatiejaar van de Chinli Tuina therapeut opleiding. Heerlijk om iedereen weer te zien en me weer onder te dompelen in de wereld van acupressuur. De dag ervoor ontving ik het diploma voor jaar 2, het verdiepingsjaar. Ook fijn!

.

Lees meer »
Augustus 2016

Stageklanten voor specialisatiejaar gezocht!

Van september 2016 tot juni 2017 doe ik het laatste jaar van de opleiding tot Tuina therapeut. Onderdeel van de opleiding is een externe stage. Hiervoor zoek ik 20 mensen voor minimaal 3 behandelingen met een uitgebreide intake. De kosten voor deze 3 behandelingen zijn € 100,- totaal (normaal € 165,-). Interesse in deze actie? Ik hoor graag van je!

.

Lees meer »
Juli 2016

Yoga Running Glamping Weekend: wegens succes herhaald in Augustus!

In een van de eerdere nieuwsitems vertel ik hoe gezellig en leuk het was bij het Yoga Running Glamping Weekend. En de organiserende dames dachten er precies zo over: dat smaakt naar meer! Een tweede weekend staat gepland op 26, 27, 28 augustus. Het recept is: yoga, running, camperen zonder gedoe, ontspanning en inspanning in combi met heerlijk, verantwoord eten en optioneel een heerlijke massage van mij. Spreekt het je aan? kijk op www.yogarunningglamping.nl en schrijf je in!

.

Lees meer »