nieuws

Mei 2018

Edisonlaan 160: openingsactie

Vanaf 16 mei is Levenskracht massage-therapie gevestigd bij De Praktijk op Edisonlaan 160, 7316 JR Apeldoorn. Op deze locatie kun je naast massage-therapie terecht voor pedicure, podoloog, huidspecialist en schoonheidspecialist! Om deze verhuizing te vieren heb ik een mooie openingsactie: 15 minuten ontspanningsmassage voor € 10,-! Geldig op woensdag 16 mei, vrijdag 18 mei en woensdag 23 mei. Zo kun je voor een vriendelijk prijsje kennis met mij en mijn werkwijze maken en mijn nieuwe praktijkplek bekijken. Je bent van harte welkom! 

Lees meer »
April 2018

Nieuw locatie vanaf mei 2018!

Het lijkt of het even stil is geweest, maar niets is minder waar! Ik ga namelijk per half mei 2018 een nieuwe samenwerking aan met De Praktijk op de Edisonlaan te Apeldoorn. De ruimte die ik ga huren daar is prachtig en zal de vervanging worden van mijn praktijk aan huis. In De Praktijk kun je ook terecht voor een pedicure, podoloog of gespecialiseerde huidverzorging. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop je op de nieuwe locatie snel te zien. Er komt nog een mooie openingsactie, daarover volgt snel meer! 

Lees meer »
Februari 2018

Aftellen.....

Per 1 maart heb ik mijn baan bij Nationale-Nederlanden opgezegd. Daarmee kan ik met volle focus en commitment aan Levenskracht massage-therapie werken, want daar ligt mijn hart! Spannend, maar ik heb er ook ontzettend veel zin in!

.

Lees meer »

NTK 100 jaar!

Om het 100 jarig bestaan van NTK te vieren werd er afgelopen zondag een leuke fair georganiseerd in Ugchelens Belang. Verschillende leuke kramen waren vertegenwoordigd en ook ik was erbij. Met een stoelmassage gaf ik een heerlijk momentje van rust en ontspanning. Het was een leuke en geslaagde dag!

.

Lees meer »

Les 3 van acupunctuur opleiding

Afgelopen vrijdag alweer les 3 van de acupunctuur opleiding gehad. Het bijzondere van deze opleiding is dat we leren voelen aan de pols of het zetten van iedere naald effect heeft. Na iedere naald verandert er iets in het lichaam en je energiestroom. Om dit te kunnen leren oefenen we op elkaar. En dat maakt het heel bijzonder: je leert je klasgenoten goed kennen en we hebben een speciale band met elkaar. Ik ga er iedere keer met heel veel plezier naar toe en kom helemaal vol enthousiasme terug! Dit keer hebben we gewerkt met het zetten van naalden rondom littekens om de verstorende werking op de energiestromen weg te nemen. Ik zie alweer uit naar volgende les!

Lees meer »
Januari 2018

Stoelmassages bij bedrijven

Afgelopen week heb ik 4 dagdelen stoelmassages gegeven bij Nationale-Nederlanden, mijn huidige werkgever. In korte massages van ongeveer 10 minuten behandelde ik nek, schouders en bovenrug. Soms op de massagestoel, soms op de werkplek. Ik heb hele leuke, enthousiaste reacties gekregen. Zo zie je maar, zelfs een kort momentje van ontspanning wordt zeer op prijs gesteld door werknemers!

.

Lees meer »