nieuws

Maart 2016

www.Azenda.com

Vanaf nu kun je ook afspraken bij mijn praktijk direct online boeken via AZENDA.com! Dit is hèt online boekingsplatform voor de Health, Body & Mind branche. Ga direct naar https://www.azenda.com/nl/levenskrachtmassagetherapie voor informatie en/of het boeken van een afspraak!

.

Lees meer »

Energetische massage

Vandaag weer les gehad in het kader van mijn opleiding tot Chinli Tuina therapeut. Vandaag stond 'emotioneel evenwicht' op het programma, met een verdieping op chakra's. Na de theorie 's morgens in de middag een energetische massage op elkaar geoefend. Ongelofelijk ontspannend en wat fijn om die te kunnen en mogen geven!

.

Lees meer »

MassageVakbeurs

Vandaag een bezoek gebracht aan de MassageVakbeurs in Hoevelaken, een relatieve kleine beurs, maar daardoor des te leuker. Volop inspiratie opgedaan en fijne softcups gekocht waarmee je heel goed het bindweefsel kunt stimuleren. Leuke mensen ontmoet, altijd fijn om met mensen te spreken die ook vol passie zijn over masseren!

.

Lees meer »

Interne stage dag

Woensdag 9 maart was de interne stage dag van de Chinli therapeuten opleiding. 2e jaars en 3e jaar werden aan elkaar in duo's gekoppeld. Ieder had 1 cliënt in de ochtend en 1 in de middag. Zo had je per duo 4 cliënten die dag. Van iedere cliënt namen we een anamnese af door vragen te stellen en tong- en polsdiagnose. Daarna kwamen we gezamenlijk en getoetst door een docent tot een diagnose en een behandelplan. Tot slot kreeg de cliënt zijn eerste behandeling ter plaatse. Zo kregen we maag- en rugklachten, schouderklachten, fibromyalgie en herhaaldelijke longontstekingen te behandelen. Het was een intensieve en leerzame dag!

.

Lees meer »
Februari 2016

Huishoudbeurs 2016

Dinsdag 23 en woensdag 24 februari had ik het genoegen om met een team studiegenoten van Total Health op de huishoudbeurs Health Checks te mogen verzorgen. Dit was onderdeel van het VIP arrangement. De Health Check houdt in dat op traditioneel Chinese wijze door middel van pols- en tongdiagnose en wat vragen een beeld wordt gevormd van de onbalans in iemands lichaam. Aan het eind van het gesprek kregen mensen dan tips mee om het minst sterke element te versterken. Het waren intensieve dagen, maar wat een leuke mensen heb ik gesproken, en wat een fijne openhartige gesprekken. Top!

.

Lees meer »

Apeldoornse Midwinter Marathon

Vandaag een heel leuke dag gehad als masseur bij de Apeldoornse Midwinter Marathon. Met drie dames vertegenwoordigden we het masseurs team bij de dames kleedruimtes in de Heuvellaanschool. Het weer zat prima mee gelukkig. We masseerden lopers uit het hele land en er heerste een goede sfeer. Na afloop hieven we het glas (of eigenlijk blikje) met het hele massage team in Orpheus. Met een tevreden gevoel terug kijken op een geslaagde dag!

.

Lees meer »