nieuws

September 2017

Scriptie beoordeeld met een 9!

Als specialisatie onderwerp tijdens mijn studie tot Tuina massage-therapeut heb ik me verdiept in het onderwerp 'subfertiliteit'. Een buitengewoon boeiend onderwerp en de scriptie die ik erover schreef heeft me heel wat uren gekost. Maar niet voor niets, vandaag kreeg ik te horen dat mijn scriptie beoordeeld is met een 9! Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee en ook trots op!

.

Lees meer »
Augustus 2017

Koninginnelaan nazomerfeest zaterdag 30 september 2017

Zin om op zaterdag 30 september een leuke dag te hebben? Kom dan naar het Koninginnelaan Nazomerfeest! Al 20 jaar een begrip in Apeldoorn. Zie voor meer informatie: http://koninginnelaan.nl/nazomerfeest/.
Levenskracht massage-therapie verzorgt daar, tegen een geringe vergoeding, heerlijke stoelmassages. En ik beantwoord natuurlijk ook graag al je vragen over wat massage-therapie voor je gezondheid kan betekenen. Zie ik je daar?!

.

Lees meer »
Juli 2017

Apeldoornse wandel4daagse

Dinsdag 11 juli ging de 64ste editie van de Apeldoornse Wandel4daagse van start, de groenste vierdaagse van het land. Dinsdagmiddag was ik deel van het massageteam bij de finish. Er kwamen weer veel mensen hun vermoeide benen, zere rug of pijnlijke schouders laten masseren. De sfeer was goed en ik vond het weer leuk om er bij te zijn. Tot volgend jaar!

.

Lees meer »
Juni 2017

HIEPERDEPIEP HOERAAAAAAA!!!!!

Gisteren kreeg ik het nieuws waar ik vol spanning op had zitten wachten: ik ben geslaagd voor de eindexamens van de 3-jarige HBO opleiding tot Tuina massage-therapeut! Ik mag me nu officieel massage-therapeut noemen. Het harde werken heeft zich gelukkig vertaald in het halen van dit diploma en ik ben er heel erg blij mee!

..

Lees meer »

Mini-vakantie

Zaterdag 24 juni reisde ik af naar Ommen en het voelde als een mini-vakantie. Doel van de reis was masseren van een aantal deelnemers van het yoga-running-nature weekend georganiseerd door Viola, Gaby en Renske. Helaas was er wat regen, maar dat deerde de goede sfeer helemaal niet. Ik mocht 7 fijne mensen masseren en mooie complimenten in ontvangst nemen. Zo'n middag voelt als een kado! Ik hoop dat de dames volgend jaar weer zo'n leuk weekend organiseren en dat ik weer van de partij mag zijn!

.

Lees meer »

Nationale-Nederlanden: dag van de medewerker

Naast massage-therapeut ben ik ook werknemer van Nationale-Nederlanden, vestiging Ede. Een fijne werkgever, die me veel mogelijkheden biedt om werk en praktijk te combineren. Nationale-Nederlanden is, net als veel andere verzekeraars, altijd bezig met het realiseren van kostenbesparingen en dat betekent dat er in de niet al te verre toekomst mensen mogelijk hun baan kwijt raken. Om hun medewerkers zo veel als mogelijk bewust te maken van een wereld buiten Nationale-Nederlanden werd donderdag 22 juni jl een dag van de medewerker georganiseerd. Met allerlei workshops en informatie over bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden. Ik mocht een mooie bijdrage leveren aan deze dag door collega's enthousiast te vertellen over mijn praktijk en hoe ik er naar toe aan het werken ben om daarmee straks geheel mijn brood mee te kunnen verdienen. Maar als masseur laat ik natuurlijk veel liever mijn handjes wapperen en daarom nam ik mijn stoelmassage-stoel mee en heb 17 collega's op een fijne massage getrakteerd. Het was een heerlijke dag!

.

Lees meer »