nieuws

November 2017

Ik ga ervoor!!!

Afgelopen weekend heb ik de knoop (eindelijk) doorgehakt: ik zeg mijn baan op en ga me volledig focussen op mijn praktijk. Wat een gewik en geweeg daar aan voorafgegaan is.... foei. Maar dromen, willen en durven zijn blijkbaar verschillende dingen. En nu durf ik! Ik ga ervoor!

.

Lees meer »

Storytelling

Storytelling... ik had geen idee wat het precies was, maar het voelde goed. Diana de Groot van Uitvergroot hield een workshop in Kampen en ik ging erheen. De dag begon al goed met de aangename verrassing dat Kampen zo prachtig is, dat wist ik niet. De dag werd alleen maar beter. Fijne mensen, fijne gesprekken en puzzelstukjes die op zijn plek vielen. Ik kan de workshop aan iedereen aanraden!

.

Lees meer »
Oktober 2017

Weg met die winterdepressie!

Niet iedereen zit te wachten op de winter. Eerst die gure herfst door moeten om daarna met donker en kou te moeten dealen.... niet ieder zijn ding. Je kunt er somber van raken. Maar als je lekker in je vel zit valt het allemaal reuze mee en is de winter misschien stiekem zelfs wel leuk. Overweeg om lekker in je vel te komen met Tuina massage-therapie van Levenskracht massage-therapie! Na een uitgebreide analyse gaan we met een aantal sessies aan de slag om met therapeutische massages je energie uit te balanceren. Zeg maar winterbanden voor je lijf! Niet alleen heel fijn om te ondergaan, maar je zult merken dat je beter in je vel komt en het daardoor minder somber in ziet, die winter. Interesse? bel of mail me!

.

Lees meer »

Meer verdieping in acupunctuur

Dit jaar start ik naast Medische Basiskennis ook met een bijscholingstraject Acupunctuur. Omdat ik het niet laten kan.... De docent is de Belg Koen Vanderloock van Total Balance, van wie ik al eerder les had in de Tuina massage-therapie opleiding. Ik vind hem fantastisch en ik verwacht dan ook heel veel van Koen te mogen gaan leren!

.

Lees meer »

En door!!!!

Dinsdag 3 oktober begint een nieuw hoofdstuk in mijn carrière als massage-therapeut: de eerste lesdag van Medische Basiskennis. Deze opleiding op HBO-niveau leert ons alles over de anatomie, fysiologie en pathologie van het fascinerende lichaam. In juni 2018 hoop ik deze opleiding met goed gevolg te kunnen afsluiten. Daarmee voldoe ik dan aan alle eisen om bij zorgverzekeraars aan te gaan vragen dat ze mijn behandelingen gaan vergoeden. En dat is natuurlijk prachtig!

.

Lees meer »

Diploma is binnen!

De maand oktober begint goed: de uitreiking van het diploma voor de Chinli Tuina massage-therapeut opleiding. Ik reisde af naar Breda en man en kinderen gingen gezellig mee. Met een glas champagne en een diploma kun je bij mij gemakkelijk een grote lach op mijn gezicht doen komen!

.

Lees meer »