nieuws

Augustus 2016

Stageklanten voor specialisatiejaar gezocht!

Van september 2016 tot juni 2017 doe ik het laatste jaar van de opleiding tot Tuina therapeut. Onderdeel van de opleiding is een externe stage. Hiervoor zoek ik 20 mensen voor minimaal 3 behandelingen met een uitgebreide intake. De kosten voor deze 3 behandelingen zijn € 100,- totaal (normaal € 165,-). Interesse in deze actie? Ik hoor graag van je!

.

Lees meer »
Juli 2016

Yoga Running Glamping Weekend: wegens succes herhaald in Augustus!

In een van de eerdere nieuwsitems vertel ik hoe gezellig en leuk het was bij het Yoga Running Glamping Weekend. En de organiserende dames dachten er precies zo over: dat smaakt naar meer! Een tweede weekend staat gepland op 26, 27, 28 augustus. Het recept is: yoga, running, camperen zonder gedoe, ontspanning en inspanning in combi met heerlijk, verantwoord eten en optioneel een heerlijke massage van mij. Spreekt het je aan? kijk op www.yogarunningglamping.nl en schrijf je in!

.

Lees meer »

4daagse Apeldoorn

De week van 12 tm 15 juli stond in het teken van de 63e editie van de Apeldoornse Wandelvierdaagse. Een behoorlijk pittige wandelvierdaagse, want de wandelingen gaan grotendeels op onverhard pad. En daarnaast werkte het weer niet mee de eerste dagen: regen, hoosbuien, modder. Maar gelukkig is er de massageploeg, waar ik woensdag deel van uit maakte. Koude benen werden weer warm en soepel gemasseerd, zere schouders van de te zware rugzak konden zich even ontspannen onder de warme handen. Petje af, voor die dappere wandelaars! Het was weer erg gezellig. Tot volgend jaar!

.

Lees meer »
Juni 2016

Hoera! examen gehaald!

Vrijdag 17 juni had ik examen voor het verdiepingjaar van Chinli Tuina Therapeut. En gisteren ontving ik het feestelijke nieuws dat ik geslaagd ben! Met maar liefst een 8,5. Je snapt dat mijn weekend niet meer stuk kan!

.

Lees meer »

Yoga Running Glamping Weekend

Vanmiddag bij het Yoga Running Glamping weekend gemasseerd. Onderweg naar Ommen toe voelde het alsof het vakantie was, wat een mooie omgeving. Op de natuurcamping maakte ik in een grote tent een plekje en heb ik 6 dames gemasseerd. Het was erg leuk en ontspannen. Dank aan de organisatie!

.

Lees meer »
Mei 2016