nieuws

Juni 2018

Laatste les Medische Basiskennis achter de rug

Afgelopen dinsdag was de laatste les van de opleiding Medische Basiskennis. Met als onderwerp: "Wat kan er allemaal mis gaan met de hormonen in ons lijf?". Hormonen zijn maar kleine stofje, maar als ze niet optimaal werken kun je dat behoorlijk merken. Nu nog een studie-eindsprint tot het examen op zaterdag 30 juni! Duimen dat ik het haal, want dan kan ik de procedure in om aan te vragen dat de therapeutische behandelingen (deels) vergoed gaan worden in het aanvullende pakket van zorgverzekeringen. En dat is goed nieuws, toch?!

Lees meer »
Mei 2018

Officieel van start op de Edisonlaan!

Woensdag 16 mei 2018 was een bijzondere dag voor mij: de eerste officiële werkdag van Levenskracht massage-therapie bij de Praktijk op Edisonlaan 160 te Apeldoorn. Het voelde als een warm bad: bloemen, een leuk eerste contact met de collega's en een aantal fijne klanten. Ik heb er ontzettend veel zin in om mijn praktijk hier voort te zetten en ik hoop je snel daar te mogen begroeten!

Lees meer »

Edisonlaan 160: openingsactie

Vanaf 16 mei is Levenskracht massage-therapie gevestigd bij De Praktijk op Edisonlaan 160, 7316 JR Apeldoorn. Op deze locatie kun je naast massage-therapie terecht voor pedicure, podoloog, huidspecialist en schoonheidspecialist! Om deze verhuizing te vieren heb ik een mooie openingsactie: 15 minuten ontspanningsmassage voor € 10,-! Geldig op woensdag 16 mei, vrijdag 18 mei en woensdag 23 mei. Zo kun je voor een vriendelijk prijsje kennis met mij en mijn werkwijze maken en mijn nieuwe praktijkplek bekijken. Je bent van harte welkom! 

Lees meer »
April 2018

Nieuw locatie vanaf mei 2018!

Het lijkt of het even stil is geweest, maar niets is minder waar! Ik ga namelijk per half mei 2018 een nieuwe samenwerking aan met De Praktijk op de Edisonlaan te Apeldoorn. De ruimte die ik ga huren daar is prachtig en zal de vervanging worden van mijn praktijk aan huis. In De Praktijk kun je ook terecht voor een pedicure, podoloog of gespecialiseerde huidverzorging. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop je op de nieuwe locatie snel te zien. Er komt nog een mooie openingsactie, daarover volgt snel meer! 

Lees meer »
Februari 2018

Aftellen.....

Per 1 maart heb ik mijn baan bij Nationale-Nederlanden opgezegd. Daarmee kan ik met volle focus en commitment aan Levenskracht massage-therapie werken, want daar ligt mijn hart! Spannend, maar ik heb er ook ontzettend veel zin in!

.

Lees meer »