nieuws

Juni 2017

Mini-vakantie

Zaterdag 24 juni reisde ik af naar Ommen en het voelde als een mini-vakantie. Doel van de reis was masseren van een aantal deelnemers van het yoga-running-nature weekend georganiseerd door Viola, Gaby en Renske. Helaas was er wat regen, maar dat deerde de goede sfeer helemaal niet. Ik mocht 7 fijne mensen masseren en mooie complimenten in ontvangst nemen. Zo'n middag voelt als een kado! Ik hoop dat de dames volgend jaar weer zo'n leuk weekend organiseren en dat ik weer van de partij mag zijn!

.

Lees meer »

Nationale-Nederlanden: dag van de medewerker

Naast massage-therapeut ben ik ook werknemer van Nationale-Nederlanden, vestiging Ede. Een fijne werkgever, die me veel mogelijkheden biedt om werk en praktijk te combineren. Nationale-Nederlanden is, net als veel andere verzekeraars, altijd bezig met het realiseren van kostenbesparingen en dat betekent dat er in de niet al te verre toekomst mensen mogelijk hun baan kwijt raken. Om hun medewerkers zo veel als mogelijk bewust te maken van een wereld buiten Nationale-Nederlanden werd donderdag 22 juni jl een dag van de medewerker georganiseerd. Met allerlei workshops en informatie over bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden. Ik mocht een mooie bijdrage leveren aan deze dag door collega's enthousiast te vertellen over mijn praktijk en hoe ik er naar toe aan het werken ben om daarmee straks geheel mijn brood mee te kunnen verdienen. Maar als masseur laat ik natuurlijk veel liever mijn handjes wapperen en daarom nam ik mijn stoelmassage-stoel mee en heb 17 collega's op een fijne massage getrakteerd. Het was een heerlijke dag!

.

Lees meer »

Theorie examen achter de rug

Vrijdag 9 juni was het zover: het theorie examen van de opleiding tot Chinli Tuina massage-therapeut. In anderhalf uur heb ik me een zere arm zitten pennen. Naar mijn gevoel ging het goed, maar ik zal toch nog even moeten wachten tot het cijfer dat al of niet zal bevestigen. Van rust is nu nog even geen sprake, vrijdag 16 juni ga ik op voor het allerlaatste praktijk examen. Spannend! Duim je voor me?

.

Lees meer »

1000 bezoekers op mijn website!

Hoera! De 1000ste bezoeker heeft mijn website bekeken. Geweldig! En nu bezoek jij hem, dank daarvoor. Mocht je informatie missen of andere feedback willen geven, doe dat vooral! Ik hoor graag van je.

.

Lees meer »

laatste les van 3 jarige opleiding!

Dinsdag 30 mei jl had ik een bijzondere lesdag: de allerlaatste les van de 3 jarige opleiding tot Chinli-Tuina therapeut. Jammer en prachtig tegelijk! Ik heb een fijne en leerzame tijd achter de rug met mijn studiegenoten en tegelijkertijd heb ik zin in de toekomst. Nu nog even flink studeren voor de laatste examens half juni en dan hoop ik mijn diploma in ontvangst te mogen nemen!

.

Lees meer »
April 2017

www.mtbvankoningsveld.nl

Karin, Michiel, Iris en Etienne van Koningsveld zijn broers en schoonzussen die sinds een aantal jaren mountainbiken. Ze zijn nu een nieuwe, grote uitdaging aangegaan: de broers fietsen 17 juni de beruchte Merida Dutch Cross Country, een race tegen de klok om binnen 24 uur over de lengte-as (475! kilometer) van Nederland te mountainbiken.
De vrouwen gaan daarbij de sportverzorging op zich nemen. En daar mag ik een rol in vervullen: ze de basisbeginselen van de sportmassage aanleren. Gisteravond zijn we ermee begonnen en ik heb er alle vertrouwen in dat de dames de heren goed kunnen gaan ondersteunen.
Naast deze sportieve mega-uitdaging willen ze zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Kinderen van de Voedselbank. Een prachtige stichting die een goed maatschappelijk doel nastreeft; de armste kinderen in Nederland een steun in de rug geven. Op een verjaardag, met een kledingpakket, een dagje uit, lidmaatschap, enz. Fantastisch toch?
www.mtbvankoningsveld.nl biedt je alle informatie die je wilt hebben over hun grote avontuur!

.

Lees meer »