nieuws

November 2020

Verhuizing!

Levenskracht massage-therapie verhuist!

Vanaf 4 januari 2021 zal mijn praktijk gevestigd zijn op Jean Monnetpark 19, 7336 BA Apeldoorn. Wat een prachtige ruimte ga ik daar krijgen. In het pand is een gezondheidscentrum en er zitten diverse andere therapeuten, die ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan gezondheid. Ik zie uit naar een mooie samenwerking. Wil je alvast een kijkje nemen, met wie ik ga samenwerken? https://gezondheidscentrum-apeldoorn.nl/. Tot en met 18 december kun je nog bij me terecht op Edisonlaan 160. Ik hoop je snel te mogen begroeten!

Lees meer »
Oktober 2020

Geslaagd voor praktijkexamen acupunctuur!

Dinsdag 13 oktober ging ik met bibbers in de benen naar Amersfoort voor het praktijkexamen acupunctuur. Natuurlijk had ik me goed voorbereid, maar spannend blijft zo'n dag toch. Ik kreeg de casus van een mij onbekende vrouw, met de opdracht: laat zien wat je kunt. Heel erg spannend, omdat er mensen op je vingers meekijken terwijl je staat te behandelen, maar gelukkig ging het hartstikke goed en ben ik geslaagd! 

Er waren natuurlijk dingen die beter hadden gekund. Ik kreeg eerlijke feedback, er waren dingen in de volgorde van de aanpak die beter hadden gekund en ik was vergeten een hercontrole te doen. Ook kreeg ik mooie complimenten. De klant was heel blij met hoe ik haar en haar lichaam benaderde, ik prikte prettig en haar lijf had er baat bij merkte ze direct. Ik straalde rust en vertrouwen uit en communiceerde prettig. Nou, daar werd ik blij van natuurlijk!

Mag ik mij dan nu acupuncturist noemen? Nee, helaas, nog niet. Ik moet nog een deelexamen voor de theorie maken. En vervolgens staat er nog een scriptie op het programma. Betekent ook dat vergoeding door zorgverzekeraars nog niet van toepassing is. Maar toch fijn om deze belangrijke mijlpaal te hebben bereikt!

Van mijn lieve vriendin kreeg ik een kadootje met een knipoog: een doosje speldjes. Wees gerust, daar ga ik niet mee prikken hoor!

Lees meer »
September 2020

Annuleringsbeleid aangepast

Tijd: een waardevol iets. Als je bij Levenskracht massage-therapie een behandeling hebt, dan merk je dat ik de tijd voor je neem en er met mijn volle aandacht bij ben. Momenteel leven we in een vreemde tijd. En soms ook een lastige voor mij, als zzp'er, om mijn praktijk goed draaiende te houden. Soms is het nodig om af te zeggen, omdat je je niet fit voelt, of zit te wachten op de uitslag van een corona-test. Gezondheid en indammen van verspreiding van het virus voorop, uiteraard! Maar mocht er een andere reden zijn om een afspraak te annuleren of te verzetten, wil ik je vragen dat zo lang mogelijk van te voren te doen. Dan kan ik nog iemand anders blij maken met je plek. Het annuleringsbeleid heb ik iets aangescherpt. Meld je je meer dan 24 uur van te voren af, dan kan dat kosteloos. Afmelden of verzetten binnen 24 uur betekent dat 75% van het tarief van de afgesproken behandeling in rekening gebracht wordt, tenzij je zelf voor een vervanger zorgt en dat aan me meldt. Een 'no-show' wordt volledig in rekening gebracht. Niet perse leuk, dit soort voorwaarden, maar ik hoop op je begrip en je medewerking in dezen.

Lees meer »
Augustus 2020

Slaapproblemen

Slapen: wat kan het heerlijk zijn! Iedereen heeft wel eens een slechte nacht, maar als je kampt met slaapproblemen kan dat heel vervelend zijn. Lukt het je niet om in of door te slapen? Ben je de hele nacht aan het dromen? Wordt je steeds wakker? Of wordt je veel te vroeg wakker? Kortom, sta je 's morgens al moe op? Levenskracht massage-therapie kan helpen. Ik boek regelmatig goede resultaten en klanten hebben baat bij mijn behandelingen. Meer en meer ben ik mijn focus aan het leggen op het verhelpen van slaapproblemen, omdat goed slapen en kunnen uitrusten zo vreselijk belangrijk zijn om lekker in je vel te zitten. Zowel lichamelijk als geestelijk. Dus heb je een slaapprobleem, neem dan gerust contact om te zien of Levenskracht massage-therapie iets voor je kan betekenen. 

Lees meer »
Mei 2020

Praktijk weer geopend vanaf 11 mei

Yes! Levenskracht massage-therapie mag de deuren weer openen! Daar ben ik uiteraard heel blij mee. Aan de nodige voorzorgsmaatregelen wordt hard gewerkt. Wil je graag een afspraak (en ben je klachtenvrij), dan kan dat (tijdelijk) alleen telefonisch, zodat het agenda-beheer overzichtelijk blijft. Neem gerust contact op via: 06-46062634. Ik zie je graag (weer) in de praktijk!

Om veilig te kunnen werken zullen we een aantal maatregelen in acht moeten nemen. Hiervoor heb ik een protocol opgesteld, zie Protocol corona COVID-19.

Alleen samen krijgen we corona eronder!

Lees meer »
April 2020

Praktijk gesloten tot en met 28 april

Was het maar een 1 april grap: de wereld is in de ban van het corona virus. Gisteren is aangekondigd dat de maatregelen zijn verlengd tot (in ieder geval) 28 april. Dat betekent dat de praktijk van Levenskracht massage-therapie voorlopig nog gesloten is. Ondertussen ben ik bezig een streng hygiëne protocol op te stellen voor als straks de deuren weer open mogen om ook dan de veiligheid voor zowel klanten als mijzelf optimaal te borgen. Ik wens iedereen veel gezondheid en sterkte toe in deze onwerkelijke werkelijkheid.

Lees meer »