nieuws

Oktober 2017

En door!!!!

Dinsdag 3 oktober begint een nieuw hoofdstuk in mijn carrière als massage-therapeut: de eerste lesdag van Medische Basiskennis. Deze opleiding op HBO-niveau leert ons alles over de anatomie, fysiologie en pathologie van het fascinerende lichaam. In juni 2018 hoop ik deze opleiding met goed gevolg te kunnen afsluiten. Daarmee voldoe ik dan aan alle eisen om bij zorgverzekeraars aan te gaan vragen dat ze mijn behandelingen gaan vergoeden. En dat is natuurlijk prachtig!

.

Lees meer »

Diploma is binnen!

De maand oktober begint goed: de uitreiking van het diploma voor de Chinli Tuina massage-therapeut opleiding. Ik reisde af naar Breda en man en kinderen gingen gezellig mee. Met een glas champagne en een diploma kun je bij mij gemakkelijk een grote lach op mijn gezicht doen komen!

.

Lees meer »
September 2017

Scriptie beoordeeld met een 9!

Als specialisatie onderwerp tijdens mijn studie tot Tuina massage-therapeut heb ik me verdiept in het onderwerp 'subfertiliteit'. Een buitengewoon boeiend onderwerp en de scriptie die ik erover schreef heeft me heel wat uren gekost. Maar niet voor niets, vandaag kreeg ik te horen dat mijn scriptie beoordeeld is met een 9! Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee en ook trots op!

.

Lees meer »
Augustus 2017

Koninginnelaan nazomerfeest zaterdag 30 september 2017

Zin om op zaterdag 30 september een leuke dag te hebben? Kom dan naar het Koninginnelaan Nazomerfeest! Al 20 jaar een begrip in Apeldoorn. Zie voor meer informatie: http://koninginnelaan.nl/nazomerfeest/.
Levenskracht massage-therapie verzorgt daar, tegen een geringe vergoeding, heerlijke stoelmassages. En ik beantwoord natuurlijk ook graag al je vragen over wat massage-therapie voor je gezondheid kan betekenen. Zie ik je daar?!

.

Lees meer »
Juli 2017

Apeldoornse wandel4daagse

Dinsdag 11 juli ging de 64ste editie van de Apeldoornse Wandel4daagse van start, de groenste vierdaagse van het land. Dinsdagmiddag was ik deel van het massageteam bij de finish. Er kwamen weer veel mensen hun vermoeide benen, zere rug of pijnlijke schouders laten masseren. De sfeer was goed en ik vond het weer leuk om er bij te zijn. Tot volgend jaar!

.

Lees meer »
Juni 2017

HIEPERDEPIEP HOERAAAAAAA!!!!!

Gisteren kreeg ik het nieuws waar ik vol spanning op had zitten wachten: ik ben geslaagd voor de eindexamens van de 3-jarige HBO opleiding tot Tuina massage-therapeut! Ik mag me nu officieel massage-therapeut noemen. Het harde werken heeft zich gelukkig vertaald in het halen van dit diploma en ik ben er heel erg blij mee!

..

Lees meer »