nieuws

Juni 2019

Hara

Dinsdag 4 juni was ik weer bij acupunctuur les. Dit maal een heel interessante les over reflexzones in de buik, Hara genoemd. We leerden de verschillende plekken in de buik te voelen op pijn en hardheid. De verschillende gebieden waar de buik niet soepel voelt geven een indicatie wat er niet in balans is. Per reflexzone zijn er dan oplospunten, bijvoorbeeld op de voet of het been. Deze worden dan 30 seconden gemasseerd, waarna opnieuw de reflexzone ingedrukt wordt. Vaak vermindert direct de pijn of de hardheid in het reflexpunt, waarna een acupunctuurnaald op het oplospunt wordt gezet. Zo worden alle pijnlijke reflexzones afgewerkt tot er een aanzienlijke verbetering optreedt. De klant merkt op deze manier heel direct dat er iets gebeurt in het lijf. Sindsdien heb ik deze methode al op verschillende klanten toegepast en ik krijg er heel positieve reacties op. Wil jij ook van je chronische klachten af? Dan is dit een heel goede methode om in balans te komen. Bel of mail me voor meer informatie en/of een afspraak.

Lees meer »

Vaderdag actie

Ook voor vaderdag hebben we een mooie actie. Zondag 16 juni is het weer vaderdag. Een mooie manier om vader te laten weten dat ie er mag zijn kun je boeken bij Levenskracht massage-therapie: 40 minuten ontspanningsmassage voor slechts € 32,50! Tijdelijk te boeken via  https://personalitydepraktijk.boekingapp.nl/ onder de tab 'vaderdag'. Je vindt daar nog een aantal andere leuke aanbiedingen ook die door mijn collega's van de Praktijk worden aangeboden.. We hopen je (vader) snel te zien!

Lees meer »
Mei 2019

Alweer 1 jaar bij de Praktijk!

Precies een jaar geleden verhuisde ik met Levenskracht massage-therapie naar de Praktijk op Edisonlaan 160. Wat vliegt de tijd als je het naar je zin hebt! Ik ben nog altijd heel blij met deze fijne plek om mijn vak uit te oefenen. Fijne collega's, fijne ruimte. Mooi moment om even bij stil te staan. Wees welkom voor een massage, massage-therapie of om eens kennis te maken en te zien of ik iets voor je kan betekenen. Of maak gebruik van de moederdagactie, nog geldig tot en met 18 mei! Boek via  https://personalitydepraktijk.boekingapp.nl/ onder de tab 'moederdag actie'

Lees meer »

Acupunctuurnaalden eng?

In de praktijk mag ik graag aanvullend gebruik maken van acupunctuurnaalden. Sommige klanten vinden dat wat griezelig, dat doet toch pijn? Een acupunctuurnaald is echt heel dun, vaak valt het enorm mee. Soms zit er erg veel stagnatie op een punt. Toegegeven, dan is het prikje door de huid vaak wel gevoelig. Maar binnen een halve minuut moet je de naald niet meer voelen en vergeet je snel dat hij er zit. Wanneer ik zo'n gestagneerd punt met mijn massagegrepen aanpak, is dat vaak ook pijnlijk en ben ik er echt veel langer mee bezig dan wanneer ik er een naald plaats. Een bijkomend voordeel van het plaatsen van een naald is dat ik gelijktijdig iets anders kan aanpakken met massagegrepen. Heel efficiënt dus!

Lees meer »

Moederdag actie

12 mei is het weer moederdag. Zoek je een leuk kado om haar te verrassen? Levenskracht massage-therapie heeft een fijne actie: 40 minuten ontspanningsmassage voor slechts € 32,50! Tijdelijk (tot 18 mei) te boeken via  https://personalitydepraktijk.boekingapp.nl/ onder de tab 'moederdag actie'. Je vindt daar nog een aantal andere leuke aanbiedingen ook, van manicure tot schoonheidsbehandeling. We hopen je (moeder) snel te zien!

Lees meer »

EHBO

Wat doe je als er een acute medische situatie ontstaat? Ik ben weer helemaal actueel met mijn EHBO diploma. Zo weet ik wat te doen en blijf ik voldoen aan de eisen van de beroepsvereniging Zhong. Een veilig gevoel.

Lees meer »