Geslaagd voor praktijkexamen acupunctuur!

Gepubliceerd op 15 oktober 2020 om 09:30

Dinsdag 13 oktober ging ik met bibbers in de benen naar Amersfoort voor het praktijkexamen acupunctuur. Natuurlijk had ik me goed voorbereid, maar spannend blijft zo'n dag toch. Ik kreeg de casus van een mij onbekende vrouw, met de opdracht: laat zien wat je kunt. Heel erg spannend, omdat er mensen op je vingers meekijken terwijl je staat te behandelen, maar gelukkig ging het hartstikke goed en ben ik geslaagd! 

Er waren natuurlijk dingen die beter hadden gekund. Ik kreeg eerlijke feedback, er waren dingen in de volgorde van de aanpak die beter hadden gekund en ik was vergeten een hercontrole te doen. Ook kreeg ik mooie complimenten. De klant was heel blij met hoe ik haar en haar lichaam benaderde, ik prikte prettig en haar lijf had er baat bij merkte ze direct. Ik straalde rust en vertrouwen uit en communiceerde prettig. Nou, daar werd ik blij van natuurlijk!

Mag ik mij dan nu acupuncturist noemen? Nee, helaas, nog niet. Ik moet nog een deelexamen voor de theorie maken. En vervolgens staat er nog een scriptie op het programma. Betekent ook dat vergoeding door zorgverzekeraars nog niet van toepassing is. Maar toch fijn om deze belangrijke mijlpaal te hebben bereikt!

Van mijn lieve vriendin kreeg ik een kadootje met een knipoog: een doosje speldjes. Wees gerust, daar ga ik niet mee prikken hoor!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.