nieuws

April 2016

Klooster

Afgelopen weekend doorgebracht in een klooster met de opleiding. Het was een heel intensief weekend. Prachtige mensen ontmoet. En tot de conclusie gekomen dat ik volledig sta achter de richting die ik ingeslagen ben: het worden van een heel goede therapeut!

.

Lees meer »

Hoge bloeddruk?

Dinsdag 19 april weer een hele dag les gehad bij Total Health. Dit keer hebben we ons verder verdiept in de hart meridiaan en de pericard meridiaan. Het praktijk gedeelte bestond uit het leren van een uitgebreide behandeling tegen hoge bloeddruk. Veel mensen slikken medicatie tegen hoge bloeddruk. Deze behandeling kan een goede aanvulling zijn. Indien een periode lang meermaals deze behandeling wordt toegepast (uiteraard in combinatie met voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding) kan de bloeddruk dusdanig lager worden dat de medicatie verminderd of zelfs afgebouwd kan worden!

.

Lees meer »

Yoga Running Glamping Weekend 24 tm 26 juni

Op zaterdag 25 juni 2016 zal ik als masseur een bijdrage leveren aan een heel leuk weekend: Yoga Running Glamping! In dit weekend wordt yoga gecombineerd met een running clinnic en wordt gekampeerd op een natuurcamping in Ommen. Zaterdagmiddag kun je optioneel een massage bij mij boeken. Kijk voor meer info of inschrijven op: www.yogarunningglamping.nl

.

Lees meer »

Les Lever- en Nier, behandeling bij onvruchtbaarheid

Afgelopen dinsdag een uitgebreide les gehad over lever en nieren. Dit zijn belangrijke organen die je lichaam iedere dag weer reinigen. Onbalans in die organen kunnen tot allerlei kwalen leiden. Beiden zijn ook belangrijk bij de menstruele cyclus. Heb je daar klachten van of lukt het niet om zwanger te worden, dan kan het helpen om een koers van behandelingen af te spreken om deze organen te versterken. Graag onderzoek ik met je die mogelijkheden!

.

Lees meer »
Maart 2016

www.Azenda.com

Vanaf nu kun je ook afspraken bij mijn praktijk direct online boeken via AZENDA.com! Dit is hèt online boekingsplatform voor de Health, Body & Mind branche. Ga direct naar https://www.azenda.com/nl/levenskrachtmassagetherapie voor informatie en/of het boeken van een afspraak!

.

Lees meer »

Energetische massage

Vandaag weer les gehad in het kader van mijn opleiding tot Chinli Tuina therapeut. Vandaag stond 'emotioneel evenwicht' op het programma, met een verdieping op chakra's. Na de theorie 's morgens in de middag een energetische massage op elkaar geoefend. Ongelofelijk ontspannend en wat fijn om die te kunnen en mogen geven!

.

Lees meer »