nieuws

Maart 2017

Interne stagedag

Zaterdag 11 maart was de interne stagedag van Total Health. 2e jaars en 3e jaars werden in koppels geplaatst en iedereen nam een cliënt mee. We oefenden in het vragen stellen om te achterhalen waar een mogelijke disbalans zit en in het TCM diagnose stellen via tong en pols. Daarna maakten we een behandelplan en kregen daarbij feedback en advies van de docent (Koen Vanderloock). Tot slot kreeg de cliënt de eerste behandeling daar ter plaatse. Het was een leuke en leerzame dag!

.

Lees meer »

Zen.nl

Vanaf april hou ik op de woensdagavond praktijk bij zen.nl te Apeldoorn! Van buiten een saai kantoorpand, van binnen een oase van rust! Ik ben helemaal verliefd geworden op de sfeer die Tara en Dieter van zen.nl Apeldoorn hebben weten te creëren. Vanaf april kun je die sfeer ook proeven door bij mij een behandeling te op woensdagavond. Kom het ervaren!

Het adres van zen.nl Apeldoorn is Prins Willem Alexanderlaan 403, 7311 SX Apeldoorn. Het pand staat net achter het Randstad gebouw, vlak bij het spoor. Je vindt zen.nl op de begane grond.

Lees meer »
Februari 2017

Gewoon Happy Lady's Event op 17 maart

Op 17 maart as wordt in Restaurant Gewoon Gastvrij een leuke evenement georganiseerd. Van 15 tot 22 kun je meedoen aan workshops, genieten van een high tea of een high wine en zijn er allerlei leuke dingen te doen. Zoals genieten van een heerlijke stoelmassage van mij! Zie voor meer informatie en voor reserveren: http://www.happyyou-workshops.nl/gewoon-happy-ladys-event.
Ik hoop je daar te zien!

.

Lees meer »

Pijnbestrijding!

Pijn. Vervelend. Soms ook enorm belemmerend en overweldigend. Wist je dat met het zetten van enkele acupunctuurnaalden op de juiste plekken een acute verbetering kunt krijgen? Een bijzondere methode, die ik bij Total Health geleerd heb, met bijzondere resultaten. Ik ben er erg enthousiast over. De pijn vermindert met elke naald die gezet wordt, tot die niet of nauwelijks nog aanwezig is. Daarna blijft de pijn weg, met een duur van uren, soms zelfs dagen. Zodra de pijn terugkomt doen we weer een behandeling. En het mooie is dat de tijd dat de pijn wegblijft dan verdubbelt! En zo kun je met enkele behandelingen al een enorme vooruitgang boeken!
Heb je pijn en wil je er vanaf? Neem gerust contact op voor meer informatie!

.

Lees meer »

Gunfa: een mooie Chinese techniek

De Gunfa is een prachtige Chinese massage techniek, waar bij over de knokkels van de hand gerold wordt. Prachtig, maar moeilijk. Tijd voor een verdiepingsslag! Bij academie Bo Yi in Zoetermeer volgde ik een leerzame dag gegeven door dr. Mao Degang en Ki-Jan Go. Na een stuk historie over het ontstaan en de werking van de greep volgde een flink aantal uren oefenen. Fijn om zo'n verdieping op een greep te krijgen!

http://www.bo-yi.nl/

Lees meer »
Januari 2017

Fonoforese

Afgelopen vrijdag volgde ik een workshop bij Ronne van den Hurk van Magna Mater. Zij weet alles van wat geluid en trillingen doen en welke invloed ze hebben op je lichaam. Iedereen weet hoeveel invloed muziek op bijvoorbeeld je humeur heeft en daarom wilde ik hier meer van weten. Het was een heel erg interessante dag!

.

Lees meer »