nieuws

Juli 2016

4daagse Apeldoorn

De week van 12 tm 15 juli stond in het teken van de 63e editie van de Apeldoornse Wandelvierdaagse. Een behoorlijk pittige wandelvierdaagse, want de wandelingen gaan grotendeels op onverhard pad. En daarnaast werkte het weer niet mee de eerste dagen: regen, hoosbuien, modder. Maar gelukkig is er de massageploeg, waar ik woensdag deel van uit maakte. Koude benen werden weer warm en soepel gemasseerd, zere schouders van de te zware rugzak konden zich even ontspannen onder de warme handen. Petje af, voor die dappere wandelaars! Het was weer erg gezellig. Tot volgend jaar!

.

Lees meer »
Juni 2016

Hoera! examen gehaald!

Vrijdag 17 juni had ik examen voor het verdiepingjaar van Chinli Tuina Therapeut. En gisteren ontving ik het feestelijke nieuws dat ik geslaagd ben! Met maar liefst een 8,5. Je snapt dat mijn weekend niet meer stuk kan!

.

Lees meer »

Yoga Running Glamping Weekend

Vanmiddag bij het Yoga Running Glamping weekend gemasseerd. Onderweg naar Ommen toe voelde het alsof het vakantie was, wat een mooie omgeving. Op de natuurcamping maakte ik in een grote tent een plekje en heb ik 6 dames gemasseerd. Het was erg leuk en ontspannen. Dank aan de organisatie!

.

Lees meer »
Mei 2016

Afvallen? Yun Hua-massage!

De Yun Hua massage is een chinese massagevorm die ondersteuning biedt bij gewichtsbeheersing en die je lijf een kickstart geeft naast (het overstappen naar) een gezond voedings- en beweegpatroon. Deze massage heb ik geleerd tijdens een workshop van Willem Hartog. Om het beste resultaat te bereiken plan je 10 behandelingen van circa 1 uur in 2 a 3 weken. Op deze manier geef je je spijsverteringssysteem een kickstart door het weer in balans te zetten. Voorwaarden voor een goed resultaat zijn een goed beweeg- en voedingspatroon, waar je uiteraard ook advies over krijgt.

.

Lees meer »

Hardloopvierdaagse

Voor de 15e keer en laatste keer werd dit jaar de hardloop4daagse in Apeldoorn georganiseerd. Vandaag heb ik daarbij gemasseerd. Het was lekker druk met kuiten, voeten, bovenbenen en een enkele rug die wel wat aandacht konden gebruiken. De sfeer was goed, wat jammer dat dit leuke evenement er volgend jaar niet meer is. Misschien melden zich nog nieuwe bestuursleden, laten we het hopen!

.

Lees meer »