nieuws

Februari 2017

Gunfa: een mooie Chinese techniek

De Gunfa is een prachtige Chinese massage techniek, waar bij over de knokkels van de hand gerold wordt. Prachtig, maar moeilijk. Tijd voor een verdiepingsslag! Bij academie Bo Yi in Zoetermeer volgde ik een leerzame dag gegeven door dr. Mao Degang en Ki-Jan Go. Na een stuk historie over het ontstaan en de werking van de greep volgde een flink aantal uren oefenen. Fijn om zo'n verdieping op een greep te krijgen!

http://www.bo-yi.nl/

Lees meer »
Januari 2017

Fonoforese

Afgelopen vrijdag volgde ik een workshop bij Ronne van den Hurk van Magna Mater. Zij weet alles van wat geluid en trillingen doen en welke invloed ze hebben op je lichaam. Iedereen weet hoeveel invloed muziek op bijvoorbeeld je humeur heeft en daarom wilde ik hier meer van weten. Het was een heel erg interessante dag!

.

Lees meer »

Pijnbestrijding module gestart!

Gisteren begonnen de lessen van Total Health weer na een decemberstop. De eerste dag van de module Pijnbestrijding dmv acupunctuur stond op het programma. Het was een leerzame en leuke dag. Ook wel spannend, om met acupunctuurnaalden aan de slag te gaan! Ik verheug me nu al op de volgende dag van deze module!

.

Lees meer »

www.yogarunningnature.nl: superleuk weekend van 23 tm 25 juli 2017

Op zaterdag 24 juni 2016 zal ik voor de tweede keer als masseur een bijdrage leveren aan een heel leuk weekend: Yoga Running Nature! In dit weekend wordt yoga gecombineerd met een running clinnic en wordt gekampeerd op een natuurcamping in Ommen. Zaterdagmiddag kun je optioneel een massage bij mij boeken. Kijk voor meer info of inschrijven op: www.yogarunningnature.nl

.

Lees meer »
December 2016

Module Kinder Tuina afgerond!

Kinderen zijn zo leuk om mee te werken! Altijd verrassend. En vaak heb je verbazend weinig nodig om goed resultaat te bereiken. De module Kinder Tuina heb ik inmiddels afgerond en de eerste resultaten in mijn praktijk zijn er!

.

Lees meer »