nieuws

Maart 2017

Gewoon Happy Lady's Event

Vrijdag 17 maart was er een leuk Event bij Gewoon Gastvrij in samenwerking met Happy You workshops. Allerlei stands waren gevuld met tassen, lekkernijen, kleding, fotografie etc. En ik had een mooi plekje met een massagestoel, waar ik mensen heerlijke ontspanningsmassages mocht geven. Dat is nog eens ontspannen het weekend in gaan! Ik heb leuke reacties gekregen en mooie complimenten. Dank aan Karlijn van Gewoon Gastvrij en Olga van Happy You Workshops voor de organisatie!

.

Lees meer »

Workshop Tuina therapie bij menstruatie- en vruchtbaarheidsklachten

Sarah Pritchard, een Tuina therapeute, schrijfster en docente uit Londen, was voor een tweedaagse workshop in Nederland. Ik heb me direct ingeschreven! Niet alleen was ik al fan van haar boek over Tuina, maar het onderwerp 'Tuina therapie bij menstruatie- en vruchtbaarheidsklachten' past helemaal geweldig bij de scriptie die ik aan het schrijven ben. Sarah is een buitengewoon gepassioneerde inspiratiebron! Ze snapt zo de kern van waar het om draait bij Tuina: echt contact tussen de energie van masseur en gemasseerde. Ze heeft ons een prachtige massage aangeleerd en heel veel tips gegeven waar op te letten bij het behandelen van deze klachten. Daarnaast is zij gewoon over de kleding heen te masseren, wat voor mij niet gebruikelijk was. Het bevalt me goed en dat geeft me weer meer mogelijkheden voor behandelingen. Ik kijk met plezier op deze prachtige dagen terug!

.

Lees meer »

Interne stagedag

Zaterdag 11 maart was de interne stagedag van Total Health. 2e jaars en 3e jaars werden in koppels geplaatst en iedereen nam een cliënt mee. We oefenden in het vragen stellen om te achterhalen waar een mogelijke disbalans zit en in het TCM diagnose stellen via tong en pols. Daarna maakten we een behandelplan en kregen daarbij feedback en advies van de docent (Koen Vanderloock). Tot slot kreeg de cliënt de eerste behandeling daar ter plaatse. Het was een leuke en leerzame dag!

.

Lees meer »

Zen.nl

Vanaf april hou ik op de woensdagavond praktijk bij zen.nl te Apeldoorn! Van buiten een saai kantoorpand, van binnen een oase van rust! Ik ben helemaal verliefd geworden op de sfeer die Tara en Dieter van zen.nl Apeldoorn hebben weten te creëren. Vanaf april kun je die sfeer ook proeven door bij mij een behandeling te op woensdagavond. Kom het ervaren!

Het adres van zen.nl Apeldoorn is Prins Willem Alexanderlaan 403, 7311 SX Apeldoorn. Het pand staat net achter het Randstad gebouw, vlak bij het spoor. Je vindt zen.nl op de begane grond.

Lees meer »
Februari 2017

Gewoon Happy Lady's Event op 17 maart

Op 17 maart as wordt in Restaurant Gewoon Gastvrij een leuke evenement georganiseerd. Van 15 tot 22 kun je meedoen aan workshops, genieten van een high tea of een high wine en zijn er allerlei leuke dingen te doen. Zoals genieten van een heerlijke stoelmassage van mij! Zie voor meer informatie en voor reserveren: http://www.happyyou-workshops.nl/gewoon-happy-ladys-event.
Ik hoop je daar te zien!

.

Lees meer »

Pijnbestrijding!

Pijn. Vervelend. Soms ook enorm belemmerend en overweldigend. Wist je dat met het zetten van enkele acupunctuurnaalden op de juiste plekken een acute verbetering kunt krijgen? Een bijzondere methode, die ik bij Total Health geleerd heb, met bijzondere resultaten. Ik ben er erg enthousiast over. De pijn vermindert met elke naald die gezet wordt, tot die niet of nauwelijks nog aanwezig is. Daarna blijft de pijn weg, met een duur van uren, soms zelfs dagen. Zodra de pijn terugkomt doen we weer een behandeling. En het mooie is dat de tijd dat de pijn wegblijft dan verdubbelt! En zo kun je met enkele behandelingen al een enorme vooruitgang boeken!
Heb je pijn en wil je er vanaf? Neem gerust contact op voor meer informatie!

.

Lees meer »