nieuws

Augustus 2018

Zere schouders van de zware schooltas?

Deze week zijn de scholen weer begonnen. Brugklassers met zware tassen..... soms is de tas haast groter dan het king. Gevolg kan schouderpijn zijn. Een korte massage kan enorm helpen en voorkomt grotere klachten! Maak gerust een afspraak van een kwartier bij Levenskracht massage-therapie. Ik help graag! 

Lees meer »

Aanvraag ingediend

Afgelopen dinsdag was het zover, ik drukte op 'verzend' van de email met daarin de aanvraag tot omzetting tot praktiserend lid van de beroepsvereniging Zhong. Daarmee nam ik de laatste horde om mijn therapeutische behandelingen vergoed te gaan krijgen binnen het aanvullende pakket van zorgverzekeraars. Voordat ik deze omzetting kon aanvragen moest ik eerst slagen voor het diploma Medische Basiskennis en dat heb ik met vlag en wimpel gedaan. Vorige week viel dat diploma op de mat, heel fijn. Nu is het afwachten op reactie, laten we hopen dat het niet te lang gaat duren!

Lees meer »
Juli 2018

Examen medische basiskennis inderdaad gehaald!

Hoera! Afgelopen vrijdag ontving ik de mail van Total Health met de uitslag van mijn examen Medische Basiskennis. Met 3 dikke vette cijfers geslaagd! Nu is het wachten op de papieren versie van het diploma en de CPION registratie, zodat ik de procedure in kan om de therapeutische behandelingen vergoed te krijgen bij de aanvullende zorgverzekering. Weer een stapje dichterbij!

Lees meer »

Vakantie! Gesloten van 6 augustus tm 24 augustus

Wat een feestje toch, dat heerlijke zomerweer. Past prachtig bij de zomer vakantie! Zin in wat extra ontspanning? Plan dan je ontspanningsmassage voor 6 augustus, want dan ga ik heerlijk vakantie vieren! Vanaf 29 augustus ben ik weer beschikbaar om je vakantiegevoel nog te verlengen met een heerlijke massage. Tot gauw!

Lees meer »

Examen gehaald!

Zaterdag 30 juni reed ik in het zonnetje naar Houten om daar het examen Medische Basiskennis te doen. Het ging hartstikke goed! Ik durf wel te denken dat ik geslaagd ben, maar het is nog even wachten op de officiële uitslag. Duim je mee?

Lees meer »
Juni 2018

Laatste les Medische Basiskennis achter de rug

Afgelopen dinsdag was de laatste les van de opleiding Medische Basiskennis. Met als onderwerp: "Wat kan er allemaal mis gaan met de hormonen in ons lijf?". Hormonen zijn maar kleine stofje, maar als ze niet optimaal werken kun je dat behoorlijk merken. Nu nog een studie-eindsprint tot het examen op zaterdag 30 juni! Duimen dat ik het haal, want dan kan ik de procedure in om aan te vragen dat de therapeutische behandelingen (deels) vergoed gaan worden in het aanvullende pakket van zorgverzekeringen. En dat is goed nieuws, toch?!

Lees meer »