Reactie plaatsen

Reacties

Elisabeth
een jaar geleden

Ik heb je ervaren als bijzonder en heel zuiver. Je hebt geen ruis en dat maakt je betrouwbaar en heel veilig. Geen maskerende woorden, geen valse aardigheid, geen abstracte ‘zweverigheid’. Je drong ook nooit je eigen standpunten of beelden op.
Je wist mij helemaal op mijn gemak te laten voelen. Jij deugt.

Anneke
een jaar geleden

Jessica is een spontane vrouw en die haar vak goed verstaat. Ze luistert goed naar de klachten van de cliënt en neemt je mee in wat ze gaat doen tijdens de behandeling.
Jessica blijft niet op de vlakte qua vragen stellen maar vraagt door naar de evt onderliggende oorzaak van de klacht/pijn en voelt dit ook aan en kijkt goed naar de reactie van het lichaam hierop. Ook is ze eerlijk en transparant of de behandeling die ze geeft op korte termijn gaat helpen of dat er meerdere behandelingen nodig zijn.
Ze dringt zichzelf niet op maar geeft goede adviezen.
Ik bewonder haar in wat ze doet en in hoe ver ze mij geholpen heeft met mijn nek en rugpijn.

Renske Ek
2 jaar geleden

Ik loop al een tijdje bij Jessica. In eerste instantie vanwege schouderklachten, maar steeds meer voor een totale balans. een behandeling voelt steeds als een kadootje aan mijzelf. Jessica helpt me om weer goed naar mijn eigen lichaam te luisteren en kijkt (en luistert) per keer wat er nodig is. Wat zal mijn lijf blij zijn als de lockdown wordt opgeheven!

Carla
2 jaar geleden

Na de eerste massage bij Jessica waren de rugklachten al sterk verminderd. Ik ben heel blij met de prettige rustige manier waarop ze luistert en behandelt. En dat ze daarbij naar mijn hele lichaam kijkt, vind ik erg belangrijk. Ik kijk uit naar de volgende behandelingen. Hopelijk kunnen die snel weer gegeven worden.

Mayke
2 jaar geleden

Twee keer bij Jessica geweest voor een massage. Verlichting van mijn klacht! Na jaren veel andere therapieën gedaan te hebben zo Der verlichting.
Ik heb veel ervaring met massages in het verre oosten. Maar die kunnen niet tippen aan de behandelingen van Jessica. Vooral de liefde en aandacht die ze in haar werk stopt zijn heel fijn en bijzonder. Dank je wel jessica.

Emily Faneyte
4 jaar geleden

Ik maak wekelijks gebruik van de massage die Jessica geeft bij ons op kantoor. De inschrijflijst hiervoor is binnen "no time" vol!
Jessica weet precies de plekken te vinden en aan te pakken waar het niet lekker zit.
Ik vind het moment "voor mezelf" erg prettig, Jessica voelt hierin precies aan wanneer ze op de achtergrond blijft of wanneer ze een praatje maakt, erg waardevol! Een fijne open vrouw, die fijne massages geeft, een aanrader voor iedereen! Tot de volgende massage Jessica!!

Rita Coppelmans
4 jaar geleden

Op mijn werk maak ik zoveel als kan gebruik van de stoelmassage. Heerlijk ontspannend en goed voor mijn lijf. Als je aangeeft waar je "vast" zit dan weet ze dat vrij snel los te maken. Buiten haar kundigheid is ze gewoon een gezellig mens!

Chantal Ploem
4 jaar geleden

Een keer in de week of soms een keer in de twee weken komt Jessica bij ons op kantoor voor een massage. Ik en mijn collega's kijken er altijd naar uit. Het is echt een moment van ontspanning. Zelfs toen ik migraine had heeft ze dat met een steentje weg kunnen krijgen. Ze is een topper.

Annette de Fluiter
4 jaar geleden

Wat ik belangrijk vind, is dat Jessica niet alleen kijkt naar de plek waar de pijn zit, maar naar je hele lichaam. Soms komen de klachten heel ergens anders vandaan dan je zou verwachten. Daarnaast is ze vriendelijk , warm en oprecht geïnteresseerd in jou als mens.

Monique van Leenen
4 jaar geleden

Via mijn werk kan ik regelmatig gebruik maken van een stoelmassage van Jessica. Hier maak ik dankbaar gebruik van. Zij weet de pijnlijke plaatsen op mijn rug snel te vinden en te behandelen. Na de sessie kan ik er weer even tegenaan! Zij biedt een luisterend oor houdt goed rekening met je klachten en past de behandeling hier op aan. Ik kijk elke keer weer uit naar de stoelmassage. Bedankt Jessica!!