Reactie plaatsen

Reacties

Sandra
2 maanden geleden

Jessica heeft mij met haar behandelingen door een moeilijke periode in mijn leven helpen komen. Ze is een echt mensenmens met een luisterend oor en veel wijsheid. Ik voelde me bij haar als professional in goede handen. Ik ervaar meer ruimte en ontspanning. Het Aser-traject raad ik zeker aan!

Nathalie
3 maanden geleden

Het Aser-traject heeft me geholpen spanning te kunnen loslaten. De behandelingen waren zeer warm en fijn en gaven me meer inzicht. Je bent zo'n betrokken, warme en kundige therapeut!

Tom
3 maanden geleden

Ik heb de behandelingen als zeer prettig en verhelderend ervaren. Je bent een begripvolle en betrokken therapeute, die de kunst verstaat om direct to the point te komen waar de pijn zat,
De afstand van anderhalf uur rijden had ik graag over voor de behandelingen. Het traject heeft me veel inzicht gegeven en ook het besef dat ik de pijn van wat er speelt er mag laten zijn. Ik zou het Aser-traject zeker aanbevelen bij anderen

Rick
4 maanden geleden

Het Aser-traject bij Jessica heb ik als zeer persoonlijk en rustgevend ervaren. Ik kan mijn emoties makkelijker toestaan en voel me rustiger. Het online traject, met de uitgebreide uitleg van de oefeningen, heb ik veel aan gehad en was voor mij zeer positief. Jessica is iemand met verstand van zaken en is een fijne persoonlijke therapeut. Ik voel me al een stuk vrijer, maar ik heb nog het nodige te doen. Ik zou het Aser-traject zeker bij anderen aanraden!

Elisabeth
een jaar geleden

Ik heb je ervaren als bijzonder en heel zuiver. Je hebt geen ruis en dat maakt je betrouwbaar en heel veilig. Geen maskerende woorden, geen valse aardigheid, geen abstracte ‘zweverigheid’. Je drong ook nooit je eigen standpunten of beelden op.
Je wist mij helemaal op mijn gemak te laten voelen. Jij deugt.

Anneke
2 jaar geleden

Jessica is een spontane vrouw en die haar vak goed verstaat. Ze luistert goed naar de klachten van de cliënt en neemt je mee in wat ze gaat doen tijdens de behandeling.
Jessica blijft niet op de vlakte qua vragen stellen maar vraagt door naar de evt onderliggende oorzaak van de klacht/pijn en voelt dit ook aan en kijkt goed naar de reactie van het lichaam hierop. Ook is ze eerlijk en transparant of de behandeling die ze geeft op korte termijn gaat helpen of dat er meerdere behandelingen nodig zijn.
Ze dringt zichzelf niet op maar geeft goede adviezen.
Ik bewonder haar in wat ze doet en in hoe ver ze mij geholpen heeft met mijn nek en rugpijn.

Renske Ek
2 jaar geleden

Ik loop al een tijdje bij Jessica. In eerste instantie vanwege schouderklachten, maar steeds meer voor een totale balans. een behandeling voelt steeds als een kadootje aan mijzelf. Jessica helpt me om weer goed naar mijn eigen lichaam te luisteren en kijkt (en luistert) per keer wat er nodig is. Wat zal mijn lijf blij zijn als de lockdown wordt opgeheven!

Carla
2 jaar geleden

Na de eerste massage bij Jessica waren de rugklachten al sterk verminderd. Ik ben heel blij met de prettige rustige manier waarop ze luistert en behandelt. En dat ze daarbij naar mijn hele lichaam kijkt, vind ik erg belangrijk. Ik kijk uit naar de volgende behandelingen. Hopelijk kunnen die snel weer gegeven worden.

Mayke
2 jaar geleden

Twee keer bij Jessica geweest voor een massage. Verlichting van mijn klacht! Na jaren veel andere therapieën gedaan te hebben zo Der verlichting.
Ik heb veel ervaring met massages in het verre oosten. Maar die kunnen niet tippen aan de behandelingen van Jessica. Vooral de liefde en aandacht die ze in haar werk stopt zijn heel fijn en bijzonder. Dank je wel jessica.

Emily Faneyte
4 jaar geleden

Ik maak wekelijks gebruik van de massage die Jessica geeft bij ons op kantoor. De inschrijflijst hiervoor is binnen "no time" vol!
Jessica weet precies de plekken te vinden en aan te pakken waar het niet lekker zit.
Ik vind het moment "voor mezelf" erg prettig, Jessica voelt hierin precies aan wanneer ze op de achtergrond blijft of wanneer ze een praatje maakt, erg waardevol! Een fijne open vrouw, die fijne massages geeft, een aanrader voor iedereen! Tot de volgende massage Jessica!!