Ik wil lekker slapen

Slapen. Iedereen doet het en iedereen moet het. De een vindt het heerlijk, voor de ander is het een worsteling. Ben jij zo iemand bij wie het niet lekker lukt? En dan bedoel ik niet eens een keer een nachtje. Al maanden, zo niet jaren, wil het niet lekker lukken. Het lukt je niet om in te slapen. Of dat lukt je prima, maar je wordt om 3 uur snachts wakker en dan kom je met geen mogelijkheid meer in slaap. Of je wordt 20 keer per nacht wakker. En misschien gebruik je wel slaapmedicatie, maar die doet het ook niet voor je, of niet voldoende. Er zijn veel verschillende vormen van slaapproblemen. En die hebben een grote invloed op je leven. Je bent doodmoe overdag. Of je doet alles op halve kracht. Of je hebt een zeer kort lontje. Niet prettig.

Iedere vorm van slaaptekort heeft een andere aanpak nodig. Dus dat betekent dat ik eerst duidelijk moet hebben hoe je slaappatroon eruit ziet. En welke omstandigheden er spelen. Op basis van een compleet beeld maak ik een behandelplan. Met diepwerkende massagegrepen breng ik je energie terug in balans. 

Ook als je al van alles hebt geprobeerd om er vanaf te komen nodig ik je uit om met me in gesprek te gaan over wat ik voor je kan betekenen.