KIDS!

Ook voor kinderen

Kinderen zijn fascinerend. Het ene moment liggen ze dubbel van het lachen, het volgende zijn ze boos of uit het veld geslagen.

Hun energie is nog instabiel en zo ook hun gezondheid. Ze zijn in het algemeen sneller vatbaar voor lichamelijke en emotionele schommelingen. Voor kinderen tot en met 12 jaar kan ik helpen met kinderTuina massage.  Naast het verhelpen van klachten, verstevig ik het immuunsysteem waarbij ik zachte massage technieken inzet.

Bij kinderen ouder dan 12 is er al veel meer stabiliteit in de energie, maar wordt die uit balans gebracht door de hormonale veranderingen die horen bij die leeftijd. Voor pubers gebruik ik zowel technieken uit de kinderTuina als de Tuina technieken voor volwassen.

Mijn ervaring is dat kinderen goed reageren op behandelingen en dat ze snel herstellen zonder medicijnen te hoeven gebruiken. Kleine veranderingen kunnen tot grote resultaten leiden!

Heb jij een kind die ondersteuning kan gebruiken bij emotionele of lichamelijke problemen? Neem dan contact met mij op.

Samen zoeken we naar de bron van het probleem. Met enkele Tuina massage behandelingen kunnen we al een goed resultaat bereiken. Ik leer je de massage aan, zodat je thuis met de behandeling verder kunt gaan. Voedingsadvies is een deel van de aanpak.

Kinder Tuina wordt o.a. toegepast bij:

  • huilbaby's
  • diarree/constipatie
  • reflux
  • hoesten/verkoudheid
  • (vage) buikpijn
  • bedplassen
  • astmatische klachten
  • gedragsproblemen
  • eczeem
  • en meer....

Kinder Tuina is veilig en draagt op een natuurlijke manier bij aan de gezondheid van je kind. Daarnaast kun je kinder Tuina heel goed inzetten om de algehele weerstand van je kind op te krikken en hoog te houden.

 

 

 Massage-Therapie voor kinderen tot 12 jaar

€ 45,- per behandeling (van circa 45 minuten)

€ 120,- voor de eerste 3 behandelingen, indien zo afgesproken

 

Voor kinderen vanaf 13 jaar geldt het volwassenen tarief.

Behandelingen worden mogelijk (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars. zie hiervoor Behandelingen en prijzen

 

Wat kun je verwachten?

Voorafgaand aan de eerste afspraak stuur ik een vragenformulier toe. Op basis van de antwoorden maak ik een behandelplan, precies afgestemd op jouw kind. In de eerste of tweede behandeling leer ik je een (groot) deel van de massage aan, zodat je thuis verder kunt gaan. Dit versnelt het proces en biedt vaak een hele mooie gelegenheid voor 'kwaliteits-tijd' met je kind. Per behandeling evalueren we de vooruitgang en stellen we bij. De eerste periode is 1 behandeling per week aan te raden, daarna kan de frequentie vaak omlaag.