depressie

Depressieve gedachten, zwarte emoties, niet in beweging kunnen komen…. mensen met een depressie worden niet altijd begrepen. Als ervaringsdeskundige kan ik daarover meepraten. Het is lastig uitleggen soms waarom je niet in beweging kunt komen. Ook al weet je dat het je goed zal doen.

Soms heb je ook het contact met het lichaam verloren. Massage-therapie helpt om de levensenergie in het lijf weer in beweging te krijgen. Doordat de energie weer stroomt kun je stappen maken in het hervinden van levensgeluk en levenskracht. Levenskracht massage-therapie helpt hier graag bij. Ik weet hoe belangrijk het is.

Neem vrijblijvend contact op, om te zien wat de mogelijkheden zijn. Ik zie ernaar uit om samen aan je gezondheid te werken. Het vraagt soms best een lange adem, maar je staat er niet alleen voor. 

angst

Angst werkt verlammend. Het hebben van angstige gevoelens kan je enorm belemmeren in vrij uit leven. En staat daarmee in de weg van levensgeluk. Toch is het mogelijk om grip te krijgen. Dit vraagt soms best een lange adem. Massage-therapie helpt om de levensenergie in het lijf weer in beweging te krijgen. Doordat de energie weer stroomt kun je stappen maken in het hervinden van levensgeluk en levenskracht. Levenskracht massage-therapie helpt hier graag bij. Ik nodig je uit om met me in gesprek te gaan over wat ik voor je kan betekenen.